Høstferien

Orker å skrive litt i dag,henger litt etter men skjedde ikke så stort i høstferien.Men skjedde litt mere for B enn for oss,men det er jo bare bra det.

Første fredagen i ferien startet med grilling hos mora og stefaren min,han griller så si når det passer han.

Lørdagen så hadde B besøk av en venninne hele lørdagen,og senere på lørdagen så reiste de til venninnen hennes og B overnattet der.Hentet hun hos venninnen rundt 5 tiden.

Så mandag hadde vi inne dag og bare koset oss under dyna på sofaen,det var deilig.

Tirsdagen var jeg hos legen en tur,mens B var hos en klasse venninne og lekte der hele dagen.

Onsdag var B på eventyrfabrikken med tanta,og søskenbarnet sitt,og etter det så sov hun hos de og var med de hele den dagen.

Torsdag var hun hos tanta hele dagen,og hun kjørte de til Mimmin demmes senere på dagen.og da tok meg og E en tur til campingvogna til mora mi og hjalp de og pakke ned.så ble det til at B og søskenbarna sov hos Mimmi og besse.

Fredag så var de hos Mimmi hele dagen og endte med de sov der en natt til.

Lørdag så hentet jeg hun der ute på dagen,også reiste vi i svømmehallen,med min mor og ene guttungen til søstera mi.min mamma passet han i helga jeg orker ikke og bade så satt på land,mens de badet men ble litt varmt men på land med klær på men det gikk greit,så B sov hjemme i natt.

Søndag slappet av hjemme også kom det en venninne på døra og var hos oss noen timer,så reiste vi på kino med mora mi og tantungen min som hun passet.Og da så vi på filmen som het trolls.

Så Uka har gått fort for B og det er bra,har jo nesten ikke sett hu.Men sånn er det og bli stor vil ikke at hun skal bli stor så fort.Men uka gikk fort for meg også da men savnet Snuppa mi.

#høstferie #overnatte #kino #svømmehall

Satt mest i bilen,jeg syntes det var for kaldt at jeg og hun minste satt der mens samboer og foreldrene mine jobbet.Er en frysepinne jeg altså.

2 kommentarer

Sarah

19.10.2016 kl.00:16

Masse aktiviteter da:) og det er jo litt deilig i ferien og sove litt over. Enig at det var småkaldt i høstferien, håper denne uken har begynt bra og blir helt super for deg:)

Charlotte

19.10.2016 kl.07:52

Sarah: ja det ble noe vært fall:)ja var deilig og slippe og stå opp tidlig ja,ja denne uka har startet greit den,litt små styring med pynt og div til dåp:)

Skriv en ny kommentar

hits