Forberedelse

Denne uken har jeg måtte ordne noen ting i siste liten,jeg pleier aldri å være i siste liten men merker at jeg er mere tregere etter den teite utmattelsen.

Men tidligere for et par uker siden kom jeg plutselig på at jeg manglet duker og pynt til dåpen er det mulig,har vært for opptatt føre for et par uker siden med innbydelse og hvor mange vi ble og maten.

Men har fått handlet pynten,men denne uken ble det brus,kaffe og litt godt til barna som måtte ordnes.Og manglet en del dekk tellerkner også.

Hadde egentlig ikke tenkt på dekk tellerkner føre jeg så på bilder fra hun eldste at jeg hadde det.Men ble også samme farger i pynten som hun eldste også.

Det var heller ikke i planen,kjøpte servietter med gull i å da ble det sånn for de hadde ikke nok servietter i de vi egentlig skulle ha.Så da ble det samme dekk tellerkner som hun eldste også.

Og det er bare koselig med samme fargene,rosa skulle det jo være uansett da,men var kjekt for var noen i familien jeg lånte gulltelerknene av sist,men mammaen min ringte rundt og lånte noen,også fikk hun tak i de siste fem på KID,hun kjøpte de til seg selv så hadde hun flere til jul,måtte bare ha noen flere for familien på begge sider er blitt litt større siden hun største ble døpt.

#dåp #rosa #gull #eldste #døpt #dekktellerkner

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits