Dåp

Ja da har vi hatt dåp og den er vel overstått.startet på lørdagen med og pynte lokalet.Vi skulle få lokalet kl seks eller så skulle han ringe føre hvis de som skulle vaske ble ferdig tidligere.

Og de ringte meg tidligere og sa de hadde dobbelt booket lørdagen,og spurte om når jeg måtte ha lokalet,siden det var en barnebursdag så var jeg grei og sa de kunne få halve dagen og at jeg kunne ta det fra kl seks.

Kommer ned ti på seks og de holder på og rydde etter barnebursdagen,og de skulle vært ute halv seks,da var vi en smule stresset og forbannet.Så fikk lokalet en time forsinket.Og tok oss tre timer føre vi var ferdig også med pynting og sette ut border.

Men lokalet ble trangt med så mange så ble varmt der,var varmt i kirken også og i tillegg at en hadde på seg bunad.jeg bestilte feil lokalet når jeg bestilte men det andre var opptatt så måtte bare ta dette,men overlevde vi men leier ikke der en gang til værtfall

Men ble bra til slutt,men ble litt seint for oss vi var slitne og hadde en lang dag foran oss dagen etterpå.Men søndagen ble bra den god mat som vi bestilte fra et sted som het kaffe kopp.Bestilte koldtbord og var redd det ikke var nok mat,men vi har masse mat igjen og masse kaker.

Vi delte ut litt kaker og noe av maten,vi liker ikke alt på det koldtbordet i tillegg så rekker vi ikke spise opp alt heller.Men lille frøkna ble sliten i går ble lang dag for henne men hun var mest blid,litt sutring for hun klarte ikke sove ordentlig der,og alle ville holde men klarte ikke få med meg hvem som holdt og ikke holdt hun lille.

Alt gikk greit i kirken også hun sovnet under gudstjenesten.Så pyntet i gull og rosa samme som jeg gjorde til hun eldste,så ble fornøyd med pyntingen.Lille frøkna fikk så fine gaver,de er så flinke til og finne fine gaver er så fornøyd med alt,og så fornøyd med dagen også.

#dåp #gudstjeneste #kake #koldtbord #dåpskjole #lokalet #kirken #bunad #gaver

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits