Skrekkparken,haloweenfest og haloween

Litt av haloween helgen,I år så har det blitt en 3dagers med Halloween,det har vi ikke gjort før da,men i år så tok vi skrekk parken litt på sparket egentlig.

Lørdagen så reiste vi til skrekk parken og var der i noen timer,vi var der i fjor også men ikke så seint som i år,og i fjor var vi inne i huset til den grå dame.men ikke i år ble så lang vente tid i år.

Men gikk rundt og fikk gjort og sett andre ting,ble litt på sparket den parken så kledde seg ikke ut på lørdag.

Men på søndagen så var det haloween fest med klassen så da kledde hun seg ut som dukken Annabelle,i år arrangerte de en fest så alle skulle bli inviter og ingen skulle føle at de ikke var bedt på fest.

For sånn har det vært de tre andre åra at noen ikke har hatt noen å gå med eller blitt bedt på fest.Men min frøken syntes dette ble alt for støyete og for mye hyling å skriking så hun var helt ferdig når jeg hentet hun.

Hun ville egentlig hjem,men hun tar aldri med seg tlf sin,til og med på søndag så sa jeg hun skulle ta den med,men er litt sta så hun sa hun ikke trengte den.Men nå skjønte hun at den hadde vært lur å ha.

Mandag så var vi hos min venninne og hennes barn,de kledde seg ut sammen,så hun var det samme på mandag også.så gikk de rundt sammen på knask eller knep,og spiste litt taco og koste oss,men ble litt seint i går.Så frøkna var ganske trøtt i dag.

#haloween #pumpkin #gresskar #kostyme #godteri #knaskellerknep

Dette gresskaret lagde B selv,og dette var litt av godteriet de fikk,hun fikk en del mere men noe ble spist og noe likte hun ikke og ga det til de andre

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits