Uken som gikk

Nå har jeg ikk hatt energi eller ork til å skrive noe på en stund,som sagt så er det jo pga den utmattelses sykdommen.Da går det opp å ned fra dag til dag,her for noen uken siden så følte jeg meg litt "bedre"og tenkte at jeg kanskje begynte og bli bedre igjen.

Så jeg presset meg litt til å gjøre noen ting mere enn vanlig eller fulgte min egen vei i ca ukes tid,men fikk smellen senere så er ikke så frisk som jeg trudde hadde bare noen bra dager.

Forrige helg hadde vi overnattingsbesøk av eldste tantungen min på min side,han ville bli hele helga han så da ble det sånn.

Fra forrige fredag til nå har vært en lang og tung uke med veldig lite søvn og ikke bra form,og det er ikke pga hun lille for hun sover hele natten, i perioder er hun oppe mellom tre og fem men bare i perioder.

Mandag så prøvde jeg meg på yoga,og likte det var litt tung innimellom for meg,og det er jo pga av etter graviditeten og sykdommen,

Tirsdag fikk jeg smellen og slet hele dagen,var bare hjemme den dagen.

Onsdag så fikk jeg besøk av en venninne som har baby hun også,så vi koset oss med en liten gåtur og litt kake etterpå hos meg.og senere på kvelden var jeg hos en arbeidskollega og spiste med resten av jobben en siste gang,for nå har noen av oss ikke jobb der lenger. Og kan si at jeg var gørr sliten av å sitte der etter en halv time,var helt i svime mens jeg var der.

Torsdag så stod frøkna opp kl fem om morgen,og var fortsatt ikke i form og var utmattet fra de andre dagene fikk liksom aldri hente seg inn igjen,det går ikke heller det og hente seg inn igjen.så denne dagen spilte det jo inn med at hun ikke sovnet igjen da.Så slet enda værre denne dagen,sov litt av og på.

Fredag så var jeg litt bedre fått litt bedre søvn på natta men ikke mye mere.så var kjempe gåen i går å,drikker et par burn zero bokser om dagen for å Kvikne litt i hue noen timer.

Så noen bilder jeg tok denne uken,og har vært slitsom og tung uke,godt samboeren har vært hjemme ellers hadde jeg vært enda værre.

#me #utmattelse #søvn #litesøvn #besøk #sove

Én kommentar

godtecharlotte

18.05.2017 kl.21:06

Kjenner meg godt i igjen i beskrivelsen av utmattelsen, dessverre. Du er tøff! Aldri gi opp :-) <3

Charlotte

21.05.2017 kl.08:58

godtecharlotte: Er godt når noen forstår,tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

hits