Cheerleading i Oslo

Lørdagen tok vi med ro fra morgen av,så litt ute på dagen så tok vi en runde og fikk solgt noen av kakeboksene som vi må selge for cheerleadingen.Og vi fikk solgt resten av de vi hadde,reiste til familie bare.

Så senere på kvelden reiste vi til svigers og spiste kveldsmat der,for samboeren hadde bursdag på lørdag.

I dag har vi vært i Oslo for B har hatt oppvisning på Norwegian open,hennes lag har ikke lov til å konkurrere for de er ikke gamle nok,så de har bare oppvisning og får medalje for å ha vært med,Medaljen får de på neste trening.

B og resten av laget syntes det er kjempe stas å innover og være med på der,men synd alle laga bare har ca 2min vær på matta,det går så fort og bare en gang også.men er så mange lag så må vel være sånn.

Det er så gøy å se på de små de er så søte,og gøy å se på de store for de kaster og løfter osv.er så gøy å se på har alltid likt cheerleading selv,så var artig at B ville begynne på det.og jeg snakka ikke mye om cheerleading til henne når hun var mindre.

Hun har gått på det siden første klasse og er fjerdeklassing nå.hu så de jenten som var eldre og gikk i borgertoget på 17mai,var sånn det starta.

Så på morgenen i dag så vi først på MMA kamp som mcgregor gikk han vant etter andre runde,han er kjempe god er samboeren som er mest interessert men syntes litt om det jeg å.

Og etter det var det å gjøre seg klar og innover til Oslo,kjørte ca i elve tiden.Hun minste sov hele veien innover og hele veien hjemover det var deilig,hadde ikke trudd det for hun er ikke så glad i å sitte i sete.

Så har vært en lang dag i dag,men fikk søvn i natt så har gått bra i dag,og noen burn på vei innover,men kjenner jeg er sliten nå.Så blir senga halv ti eller ti.

#cheerleading #oslo #bursdag #mma

Måtte kjøpe seg noe der inne så kjøpte en vimpel

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits