Juleavslutning

Nå er vi godt ut i desember og da er det juleavslutninger her og der,og julebord og div.Er litt trist i år at det ikke er noe julebord,siden jobben min ble lagt ned.

Men på en annen side så er jeg glad jeg ikke skal til bake til den jobben,har jobbet der i tre år å har blitt snakket dritt om der så si hele tiden.

Har noen nære som jeg jobber med som har fortalt litt her og der,ikke alle som baksnakket.men det er jo en annen historie da.

Vi har hatt juleavslutning på skolen forrige uke og koselig å høre julesanger og de opptrer for foreldrene.

I dag var det avslutning på cheerleadingen,da leverer vi barna på lørdag kl 12.00 og der er de hele dagen og de som vil overnatte kan det til søndagen,og det syntes de fleste er kjempe stas.

Så de fleste overnatter og da har de work shop den helgen fra lørdag til søndag,store og små cheerleader,og i dag ser vi på showet.lile gøy å se på vært år,B har gått der i 4 år nå så hun syntes det er kjempe gøy.

Hun har sovet der siden hun begynte i første klasse,de får ikke sovet mange timene så er en smule slitne når de kommer hjem på søndagen i dag.Så skolen blir hard i morgen.

#juleavslutning #cheerleadning #desember #jul

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits