Nyere bil endelig

Nå har jeg holdt på å lete etter bil veldig lenge,og endelig fant jeg en først,men den laget de de bare for USA men ikke i Europa selvfølgelig.

Ble litt dyrt å få den importert hit så da var det bare og begynne og lete etter en ganske så lik en,den bilen som er laget for USA var en Toyota sienna med elektriske skyvedører og 7 seter.

Men elektriske dører er vel ikke det beste på vinter halvåret her,så kan være derfor den ikke er i Europa,ikke vet jeg.Men fant en ganske lik da er sånn soccer Mom CAR.

Toyotaen den hadde to seter i midten på vær sin side mens bakerst var det tre,den jeg fant her hjemme var skyvedører på og syv seter,men tre i midten og to bak men ikke noe mellomrom mellom setene bak,det kan vi gjøre på midt sete i midten.

Så de som sitter der kan ha enten åpning ell koppholdere der,det ligger under det ene setet.Så vi kjøpte en Mazda 5 noen uker føre jul og er kjempe fornøyd med den.

Oppdaget denne bilen da jeg så på modern family,har begynt å følge med nå på kveldene går det fire episoder etter hverandre.

Deilig å ha en bil som ikke alle har å som er praktisk når jeg skal inn og ut med hun minste,for noen ganger så får jeg ikke setet inn fordet noen parkerer så nærme eller parkeringene er små.Og kjekt med skyve dør når hun begynner ut og inn av bilen selv.

Slipper å løpe rundt for og passe på at hun ikke smeller i den andre bilen som er parkert ved siden av,hun eldste klarte seg ganske bra med å ikke dunke borti,men ba hun alltid å vente så jeg kunne passe på men hun åpnet og gikk ut av bilen alene.

Men de to bakerste setene så er vi litt skeptiske,for hvis man får en krasj bak så er det ikke mye å gå på fra bagasjerommet og til de som sitter bakerst,får heller ikke brukt de så mye nå da for må ha plass til vogna.Bagasje romme blir ikke så stort når de er oppe,

Men skal vi bruke de er det ikke på langtur og på motorveien,blir vel til og fra i nærområde hvor vi bor.merker det er uvant med forhjulstrekk igjen da,spesielt på glatta,men blir vanesak det å.

#bil #ny #mazda5 #7seter #toyotasienna #skyvedører #elektriskeskyvedører

Toyota sienna

Mazda 5

De ser ganske like ut,men ser ut som Toyotaen er litt lenger bare.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits