Nyttårsaften

Ja da var 2016 over og nå er det bare å gripe tak i det nye året.klarer å starte det nye året med å bli forkjøla men det har jeg bare ventet på.

B hun eldste har holdt på med forkjølelse og hovne mandler til å fra i to tre uker,så hun har bare vært hjemme i jule ferien pga formen,samboeren er også blitt forkjøla,men han har også holdt på en stund.

men vi var hjemme på dagen fram til vi skulle opp å spise,og B var noen timer hos en venninne og lekte litt,men nyttårsaften så var vi hos svigers i år og spiste kalkun der,og spilte litt yatzy og koset oss masse,så tiden gikk utrolig nok fort er jo noen timer og vente.

Sånn ca rundt ti reiste vi ned til oss for å skyte opp rakettene,for der svigers bor er det ikke mange hus og ikke lett å se noen raketter.

Vi bor bare fem min unna,så da var vi hos oss de siste to timene,ble ganske trøtt på slutten,og hu lille ville jo ikke sove oppe hos svigers,for der er det mye og se på som hun ikke husker å ha sett,så hun sov kanskje en time fra seks til tolv.

Sånn var det på juleaften å,men hun sovnet ute i vogna sittende nede i posen,med øreklokker på mens det smalt ute,men inne klarte hun ikke sovne.måtte ha hun vekk fra selve lyset fra rakettene for hun bare blunket bare når jeg skulle snu vogna en gang.

Men har en skjerm på kalesje så hun merket ikke noe til lyset når hun stod vekk fra lyset da.ikke ble hun redd heller.

Men jeg har aldri hatt nyttårsforsett for det første så klarer jeg ikke å holde de helt heller vel,men i år vil jeg sette meg noen mål og ta et steg av gangen.klarer ikke for mye,må jo ta det etter formen,så får håpe 2017 er min familie sitt år.

2016 var jo vårt år på en ting det var at vi endelig fikk hun minste,og at hun eldste ble storesøster.

-bli frisk/bedre

-spise sunnere

-gå ned i vekt (gravid kiloene)

-gå litt turer

#nyttårsforsett #2016 #2017 #nyttårsaften #raketter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits