Endelig friske

Nå har jeg ikke vært her på en stund,vi ble litt forkjøla rett etter nyttårsaften,men det skulle vise seg og være litt mere enn vanlig forkjølelse.

Vi har hatt influensa,og har vært het gående siden 1 nyttårs dag,vi trodde det bare var forkjølelse så regnet med den såre halsen gikk Over etter noen dager,men den var helt jævlig på både meg og samboeren.

Pluss at vi hadde feber og skikkelig forkjøla nese,og alt som hører med influensa.så vi reiste til legen begge to og samboeren hadde CRP på 84 og halsbetennelse,skikkelig hovne mandler og klarte så vidt å drikke.

Jeg hadde hoven drøvel og hadde streptokokker,føre vi fikk noe for det,så prøvde vi alt av hostesaft,ingefær te halsdrops osv,men ingeting hjalp,så vi går på antibiotika nå da i ti dager og skal si det hjalp fort.Så var deilig og få litt søvn igjen.

pleier ikke gå til legen når jeg er syk eller forkjøla vi,det går jo over av seg selv.jentungen hun største hadde det samme som pappaen sin føre jul,og fikk antibiotika hun å da,og hanglet litt i juleferien.

Og mandlene hennes står oppe enda,hun er plaget med de,så man hører når hun prater at de er veldig hovne,så må få fjernet de,men legene ville ikke det sist,Så får prøve igjen,og se om de vil ta de.

Men hun lille slapp heldigvis unna og enda godt er det,er ille nok å ha så små når vi begge er syke samtidig,hun største ordner seg jo selv når begge er syke.Men er friske og raske nå,håper det er lenge til neste gang nå altså.

#influensa #forkjøla #syke #ingefær #te #hovnemandler #crp #streptokokker #halsbetennelse #antibiotika

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits