Utmattelsessyndrom (me) del 2

Da fortsetter jeg på innlegget som jeg skrev i går men la ut i dag.de to årene jeg gikk sånn med disse symptomene var tungt,og gråt bare jeg måtte ut av sengen.Hadde ikke ork til og finne på noe med hun eldste når jeg bare hadde hun og ikke minste mann,og det er ikke likt meg.

Og jeg var en durasell som var høyt og lavt,jobbet,fant på noe uansett på helgene,ble aldr sliten hadde alltid energi.

Vi pleide og være ute av døra for å finne på noe føre kl 12.00 på helgene,når jeg ble syk var det så vidt jeg kom ut døra og kom vi ut var klokka lang ut på dagen i to tre tiden.

uken føre jeg skulle til legen i Oslo så fant jeg ut at jeg var gravid med lille Snuppa.så var endelig gravid etter mye prøving,og ula etter så får jeg beskjed om at en har me,det var opptur og nedtur på samme tid.

Etter og fått denne diagnosen så fortalte jeg dette til arbeid kollegaer når jeg kom med sykemeld på jobb,fortalte til venner og familie også.

Men det var nå drittslengingen begynte,bak min rygg det meste,men noe midt i trynet også.så jeg følte jo veldig på og si at jeg hadde det,men det var fordi jeg regnet med at folk dømte med en gang.

Men de som hadde vett nok leste heller litt om det eller spurte rett ut bare,så forklarte jeg så godt jeg kunne.så jeg jobbet 50% og var gravid samtidig,men sa ikke det på jobb føre det hadde gått tre måneder.

Men det hjalp meg og jobbe 50% men var gravid også så ble tung og forvirrende og vite hva som var me symptomer og ikke,og ble tungt og til slutt ble bekkenet ille også så ble hundre prosent sykemeldt i mars 2016 ca.var veldig tungt og gå gravid denne gangen pga me og at jeg ikke la meg ned å sove når hun største var hjemme.

Men lå og sov om trent hele skole dagen hennes.Etter og fått hun lille så var det også vanskelig og vite hva som var hormoner og hva som var me symptomer,for nå var det så blandet.men var sliten i begynnelsen når lille snupp kom,men samtidig følte jeg meg også fin så har gått opp og ned siden hun lille kom.men

Men noen mente vist at det var alderen som gjorde meg sliten når jeg var gravid selv om de viste om diagnosen,noen som alltid hadde et annet svar enn det som var sant,og er 30 ikke 80 normalt å få barn i 30 års alder,og de klarer seg veldig fint om det er nr en eller to.normalt å bli sliten av å få nr to uansett alder.

Men har blitt bedre enn jeg var føre graviditeten og i graviditeten.får fortsette på siste del i morgen blir så mye og lese,for de som gidder og lese da.

#me #hormoner #graviditet #50% #bekken #oslo #lege

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits