Utmattelsessyndrom (me) del 3

Ja siste delen jeg skriver nå,så da er det ikke så mye å skrive på siste del.så egentlig fram til nå så har jeg ikke vært helt i hundre gått opp og ned i slitenhet/utmattelse for er jeg fin så kjører jeg på med vasking og alt,så får jeg jo smellen senere.

Men rett etter nyttårsaften ble jeg syk med noe hals greier,og fikk antibiotika for halsen og i den tiden følte jeg meg så fin de siste fem dagene av 10 dagerskur,samboeren la også merke til det.

Og det var jo bare gøy,men kjørte litt for mye på så plutselig fikk jeg smell,og da var det lenge siden formen hadde vært dårlig,så trodde jeg at nå gikk det mot bedringens vei,for legen sa at jeg kan bli "frisk" men det er det ikke alle som kan.

Men det vil alltid være der,men jeg prøver og gå turer som ikke er for mye og spise bedre for og se om det kan hjelpe det å,nå til dags dato føler jeg det fortsatt er opp og ned,men mye bedre.mitt mål er å bli frisk.jeg savner den gamle jeg.

Så nå er det bare å jobbe mot målet mitt å bli frisk nok og ha nok energi til barna mine og samboer,og det å være sosial,er sosial nå men ikke med flere helst bare en av gangen,men er ikke alltid det går med å kun være med en,så da velger jeg litt ut i fra hva som er best for meg.

#me #energi #frisk #nåetmål #sosial

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits