Første gang på snowboard

I dag fikk vi gått en tur,det var deilig igjen har vært så sur og kald vind i forrige uke så tanken på å gå ut var ikke særlig fristende for store eller små.Men det er deilig og ut å få frisk luft når det er vær til det,men vi gikk litt tidlig i dag så sola hadde ikke rukket å komme fram,men var deilig når den kom frem litt senere i 12 tiden ca.

Og litt senere i ettermiddag så tok vi en tur ut så hun største fikk prøvd seg på snowboard for første gang,og det fikset hun veldig bra,så det var gøy å se.hun fikk prøvd en times tid føre det ble mørkt,hun minste var i bæreselen og var kjempe fornøyd.

Men med hun lille skjer det litt om dagene,er jo noen uker siden hun begynte med noen av disse tingene.har egentlig skjedd mye de siste månedene da,hun har jo vært overalt siden hun begynte og dra deg fremover og krabbe på knea.

Men det går ikke fort nok å krabbe på knea,da krabber hun heller langs gulvet i stede,vet ikle om det er forståelig med forskjellen på å krabbe langs gulvet eller på knea,litt vanskelig å skrive hvordan man krabber.

men i dag så dro hun seg opp til gåstolen og holdt seg ganske godt og gikk sånn delevis etter den når den skled på hjula bortover hun har dratt seg opp på beina i et par uker nå,men ikke gått etter gåstolen,det var første gang i dag,stod bak og passer på at hun ikke gikk i gulvet.

Men merker at det er 9 år siden hun største var liten,for har glemt mye,og tiden går så fort.

så hun største var første gang på snowboard og hun minste var første gang på å prøve å gå etter gåstolen.

#gåtur #sol #kaldvind #snowboard #krabbe #gåstol #drasegopp #vinter

Én kommentar

Dazzy

15.02.2017 kl.21:03

Flink du er!

Skriv en ny kommentar

hits