Skibakken/vinterferie

I dag har vi bare vært i skibakken og kost oss masse i dag ble en tre fire timer der,hun største fikk prøvd seg ordentlig på snowboard for første gang i ordentlig bakke,hun har bare prøvd en gang føre.

Det tok noen turer til så fikk hun dreisen på det,det var gøy å se at hun klarte det etter vært,de hadde ikke mange pausene på de timene heller,så de kosa seg de å,så de ville ikke hjem når vi skulle reise.Jeg prøvde meg ikke denne gange på brett eller ski,er så mange år siden så får vel prøve neste gang.

Men det var ganske glatt der,hadde vist regnet litt i natt.Men øret i bakken var bra litt glatt innimellom,men det gikk greit så jeg på de som kjørte.

Og vi tok med tantungen min også så han slapp å kjede seg hjemme,for der jobbet begge foreldrene,og da hadde hun vår en å leke med og kjøre i bakken med.De kjenner det godt i beina nå,og blir vel likedan i morgen.

Hun minste var i vogna og på fanget og stor kosa seg ute.Sov litt i vogna også men gikk veldig greit å ha hun med da.Vi var heldige ned været å fikk sola etter et par timer.

#snowboard #sol #skibakken #vinterferie

Én kommentar

charlotte79

21.02.2017 kl.19:20

Heeerlig. .. :))) hvor er dere? :))

Charlotte

21.02.2017 kl.20:05

charlotte79: vi var i siljan:)))ja var kjempe deilig:))

Skriv en ny kommentar

hits