Hipp hurra 10 år

Ja tiden går så alt for fort,nå er største Snuppa 10 år alt,hun ble ti i forrige uke,det var en helt vanlig dag,med skole,trening og måtte en tur til legen i skole tiden også på bursdagen sin.

Men hun ville fort til bake til skolen for de får bestemme hva de skal se på når de skal spise.Og hos leger kan det være vente tid for å si det sånn,men vi rakk det med god tid da,stoppet og tok en pølse på veien også,og etter trening ble det pizza til kvelds så hun ble gjort stas på hun selv om det var en uke dag og hun var opptatt mesteparten av dagen/kvelden.

Ble ikke veldig med feiring,vi skal til svigers på mandag kanskje og spise litt,hun har fått gavene fra besteforeldre på begge sidene og av oss da.Hun ønsket seg bare penger,hun sprer til ny iPhone 6s eller noe sånt,så da må hun spare må lære seg å bruke sine egne penger på dyre ting.

For da blir det tatt mere vare på også,er viktig og lære seg og spare litt også.men barnebursdagen skal hun feire med en venninne som har bursdag i april og hun min har i februar,så da skal de feire i mars sammen,de skulle be alle jentene og guttene i klassen.

#10år #spare #ønsker #gaver #bursdag

3 kommentarer

Victoria Larsen

05.03.2017 kl.17:40

Jeg håper du får en fin søndag :-)

Charlotte

05.03.2017 kl.18:49

Victoria Larsen: i like så:)

Charlotte

05.03.2017 kl.18:50

Charlotte: takk i like så:)

Skriv en ny kommentar

hits