Nå er det lenge siden jeg har skrevet

Nå er det en god stund siden jeg har skrevet her inne,det skjer noe hele tiden,eller så er jeg opptatt med hun lille som nå er litt over 9 månder.kan prøve og oppsummere litt men husker ikke alt da.

Det er ikke lett å holde på med blogg,all cred til de som får det til,så får se om jeg fortsetter eller ikke.

Hos hun minste så har det jo kommet en del tenner,første tanna kom når hun var seks månder,begynte å reise seg opp fra gulvet uten å holde seg ca 7,-7,5 måned ca.

Så i påsken begynte hun å ta sine første skritt,og det var en ule føre hun ble 9månder,så det var tidlig,hun eldste gikk når hun var 11 månder og en uke ca.

Så hun lille bare går å går,så da måtte vi kjøpe mine første sko,og det var ekkelt og uvant for hun,men det blir bedre og bedre med skoa nå da.er lettere med strømpebukse eller barbent,

Hun eldste har vært på NM i cheerleading og hatt oppvisning der,det var i mars og denne gangen var hun med og sov med de store for de lagene som konkurrerer sover der hele helgen.

Hun var med dattera til hun ene treneren,hun vil ha med seg noen blir kjedelig for hun der alene nå som hun er blitt større,og da kjenner hun best min datter og en annen på laget til min datter,

Så det var gøy,fikk de vært med på galla og pyntet seg,og hatt det gøy med cheerleading og lek den helga i mars var dette da.

Og i påska var vi hjemme,men fant på noe i nærområde og lagde skattejakt for å finne påskeegget,hun min tror ikke på det,men det gjør søskenbarna hennes så da ville hun med de og er jo gøy å lete.så ble kart og gåter for og finne eggene.

så en liten oppsummering fra noen månder,har skjedd mere men husker ikke alt,og da blir det litt mye og skrive.

#nm #9månder #begyntågå #galla #cheerleading #blogg #påske #påskeegg #påskeaften #mineførstesko

Minstemann var med på påskejakt hun å,så hun fikk mais pops noe sånt det heter mener jeg.

Litt fra der vi hadde påske jakt etter påskeeggene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits