Frihelg

 

Det er deilig vær gang man har fri helg,jobber annen
vær helg,kjenner en er litt lei av det,men sånn er det nå bare.

Fra fredag til lørdag,hadde vi overnatting av elsdte tante barnet mitt,og det er alltid like korslig.Han og jentungen leker veldig bra sammen,og det er jo bra.

lørdag var vi bare på besøk hos mammaen min,og ungene lekte sammen der også,så i dag har vi vært på skøytebanen i noen timer,var deilig å stå på skøyer igjen,tantebarnet og jentungen stod litt lengere enn meg da:)

var deilig med sol,og var vindstille også,føltes skikkelig ut som vår.Så vi var heldige med søndags været,var ikke det beste været på fredag og lørdag.

Graviditet

Vi har en datter som snart blir ni år,endelig får hun søsken,det tok sin tid men endelig.Blir et stort hopp da,men men.Jeg har hatt lyst på en til siden jentungen sikkert var to år eller noe sånt,men samboeren han syntes det holdt med en foreløpig,og det måtte jeg respektere for man skal ville ha en til.

Men ble litt overrasket når jeg svarte den gangen at han andre ville vente,da var det mange som sa er jo bare å slutte på pilla uten at han vet det,det er ikke snilt mot mannen,man skal være to om det og begge skal ville.

Men var ingen som viste om klinikken og det,bare min familie.Men syntes det er helt greit at folk spør en gang om vi skal ha flere,men er ikke nødvendig å spørre vær gang,er mange grunner til folk ikke får eller venter med barn eller flere barn

Tiden gikk måneder ble til år,så litt små masing innimellom måtte jeg,men ikke for mye altså,men han sa nå ja til slutt,men som jeg hadde sagt til han tidligere at kan hende vi vil slite litt,og det gjorde vi.Tok et år ,i mellomtiden så hadde jeg vært hos gynekolog,hun så at alt var bra,men hadde bakoverbøyd eggstokk så da kan man slite litt mere.

Men fikk også hormontabeletter som het pergotime,skjedde ikke noe da heller.Så ble en del stresset av dette når vi endelig skulle prøve,så det var nok en del av det som gjorde at det ikke gikk med en gang.Ble henvist videre til fertilitetsklinikken.

Der fikk vi time,men var en del ventetid det også stresset meg,men roet meg ned etter vært.Men det lå nok i underbevisstheten fordet.Så jeg ga egentlig opp,vi skulle jo få hjelp også.Så vi kom på en time på klinikken,men gjorde bare innvendig ultralyd,og snakket så skulle vi til bake for ny time.

På den første timen så var jeg gravid,men viste det jo ikke da.Skulle til ny time,men da kunne vi ringe og si at vi var gravide,så det var ikke noe galt med oss,bare at jeg stresset så,samboeren tok det helt med ro.Er rart det ligger så i hodet på en

Stressende er det uansett når man sliter,å hjelper ikke si at man ikke skal tenke på det,for det går bare ikke,det er så slitsomt.

 

Svømmehallen

I dag har vi vært i svømmehallen en tur i tre timer.Meg,jentungen og mora mi,det var deilig,men jeg frøys hele tiden syntes det var så kaldt.Men var 30 grader i lufta og 28 grader i vannet,men heldigvis har de to basseng som er varmere enn det ene som er størst.

Men det hører med sykdommen og ha en kroppstemperatur som ikke er helt normal.Og kjente når jeg kom hjem at jeg er ganske utmattet,skal ikke så mye til.

Men badetøyet var ikke bare bare lengere,har jo fått litt kul,men mamma reddet meg med en hu hadde liggende,jeg liker å bruke sånn tankini,er vel det heter tror jeg.

Lørdag var jeg på jobb så da fant vi ikke på noe spesielt,jobber heldigvis bare til tre,så får noe igjen av dagen da,men var bedre å ta det på søndag,sånn at jeg orket mere.Men var greit å bade litt for var så lenge siden vi har vært der,og det er jo pga at jeg har vært syk.og faren hennes hater alt som har med bading strand og det å gjøre,så han er fritatt derfra;).

 

Men hun koset seg kjempe mye og vi hadde det veldig korslig,så hun gleda seg til dette.

 

#svømmehall #bading # søndag

Lese og skrivevansker/dysleksi

ja hvor skal en begynne,jeg har lese og skrivevansker,ikke dysleksi er vist forskjell på det,vet ikke helt forskjellen.Men det tok litt tid føre jeg tok til meg motet å begynne og skrive en blogg.For det første så har man mye man vil få fram og skrive om,men er vanskelig å få skrevet det ned og formulere det riktig,for Som en lærer sa til meg at jeg har ufullstendige setninger,punktum og komma er ikke lett og sette riktig.Samme med og å å.

 

Det og få en sammenheng på det man skriver,og det å lese mye er heller ikke så lett,men det går greit ,men man skjønner ikke innholdet i det man leser,om det er en bok,blogg eller i avis,man får med seg noe av det man leser.Man tenker også mye vanskligere enn andre,nå snakker jeg for meg selv,kan jo ikke si at alle er sånn eller har det sånn.Og man skriver en del feil på ord.Så man må jobbe mye mere og tenke å få det nesten inn med teskje,og det er ikke mye gøy når man har begynt i ny jobb,møter nye mennesker.Mine venner vet at jeg har det,men ikke Åssen det er for meg i verdagen.I visse sammenhenge kan man føle seg litt dum av og til,men man er jo blitt vant til det etter mange år.For man har litt problemer med å forstå fagord eller fremmedord som en ikke bruker så mye av selv akkuratt,

 

Det tok mange år føre de fant ut at jeg hadde det,mora mi har det også,så hun sa til lærerne at de måtte følge med sånn tilfelle jeg eller søstera mi hadde det.Men det gjorde de ikke,jeg sleit meg mellom skole årene,med dårlige karakterer,for jeg hang jo ikke med.første året på vidregående fant de det ut.men da var det nesten for seint å gjøre no med.men fikk hjelpemidler og ekstra tid på prøver,men var ikke vant til det så brukte det ikke så mye egentlig,men noen ganger da.

Så en får prøve så godt en kan i denne bloggen og se om det går eller ikke.

#leseogskrivevansker #dysleksi

Onsdagsklubben

I dag har vi gjort noen ærender,mens jentungen var på skolen,eller hadde vi ikke sånn veldig mye å gjøre,må rydde litt å da,litt vær dag så hoper det seg ikke opp.Hun går på noe som heter onsdagsklubben,der er hun på kvelden 1,5time en gang i uka,de er så flinke med barna som går der, er misjonskirken som har det,de snakker og lærer litt om Gud også,så mest gøy og noe læring,ikke mye leser litt på slutten bare:)de er også på små turer i nærområdet,å lager ting der,har juletrefest osv.hun liker seg der veldig godt er flere fra klassen som er der å.sist sa hun at hun ville slutte,men hun kom allerede til bake i dag,så vi får se om hun fortsetter eller ikke,jeg håper hun vil bli der da.Men det er jo hennes valg,hun må få bestemme det selv.

 

Bare en vanlig tirsdag

i dag har jeg bare vært på jobb,og der var det nok å henge fingrene i,jobber i barne butikk,med barne klær og barne utstyr,så var det hjem å hente jentungen.hu satt klar å ventet på meg,jeg kjører hu på trening.Hu går på cheerleading og bare elsker det,hun har gått der i tre år,og syntes fortsatt det er kjempe gøy.laget hennes er for små til å konkurrere,så de har noen oppvisninger i løpet av året,der de større er å konkurerer.

Sykemeldt,hvorfor

Tenkte jeg kunne ta den andre historien nå:).sommeren 2013 fant vi ut at jeg og jentungen hadde fått kyssesyken.Det begynte med at jeg syntes vi var så trøtte og slitne,sov lenge når vi hadde mulighet,vi pleier å sove ut vi når vi har fri vi,men dette var annerledes ,jentungen fikk kjempe hovene mandler,var slitsomt å puste og spise.Tok hun til legen å der påviste de kyssesyken.

jeg sa til legen at jeg burde skjekke meg jeg å,for hadde samme symptomer,men uten hovne mandler.Men på legekontoret sa de nei,var så skjelden voksne fikk det,spurte to ganger,men til slutt gidder man ikke spørre,for da er man jo hypokonder,føler man.

Tiden gikk,jeg ble ikke bedre,men jentungen ble heldigvis bra,til hun skulle begynne på skolen i første klasse,hun var aktiv igjen etter 3-4 uker.Jeg jobbet hele den sommeren og var i full jobb å gjorde det jeg måtte,men det var et helvete,orket så vidt å gå på jobb å bare det å gjøre no på jobb var vanskelig.

trøtt,sliten,følte seg syk,kvalm svimmel osv,i 2,5år nå har jeg sliti med dettet,har ikke vært sosial, bare sovet spist å gått på jobb.samboeren finner til slutt en spesalist i Oslo,kom til han i november,å han fant ut at jeg hadde ME.Så fungerer bare 50% i jobb

 

nå føler jeg at jeg er på bedringens vei,men har et godt stykke igjen,føre en er helt frisk,men vet jeg blir frisk,er heldigvis ikke hardt rammet i forhold til andre som har det dobbelt så ille.

så samtidig som jeg fant ut om ME'en,fant jeg også ut at jeg er gravid også:)vi har prøvd en god stund.så var lykke opp i ikke lykke.

 

#kyssesyken #ME #sykemeldt

Endelig fått kjøpt lampe


I dag er det bare en vanlig mandag.Kjørt jentungen på skolen,og hjem for å rydde,har fri i dag(er 50% sykemeldt,men det er en annen historie)sette på vask og div,snuppa skal være med en venninne hjem i dag etter skolen,så hun tar middagen hos venninnen,så henter hun der litt senere.Fikk med samboeren opp å få kjøpt lampe i dag vi har vært mange steder,men har ikke funnet den som passet inn hos oss nå:)men i dag fant vi en.

kommer bedre bilde når den har blitt hengt opp,#lampe

SOL


Da får jeg prøve å legge ut et innlegg,dette er nytt for meg så får bare prøve meg fram,det blir nok bedre etter vært👍i dag var vi å Aket med jentungen noen timer var kaldt,men friskt og deilig.jeg nøyt sola så lenge det varte

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

hits