Bursdag:)

I dag har frøkna vår bursdag :)9år alt tia går fort,nesten for fort.Har merket at etter hun begynte på skolen så har tiden gått så fort,men det er jo bra å at hun blir stor,samtidig som jeg savner hun lille frøkna som gikk i barnehagen.

 

Dette som er på bildet var ønsket,om mat og drikke,hun vet jo at hun får frokost og pakker på senga vært år hun har bursdag,så da ble ønsket hørt,og hun fikk åpnet pakker og spist på senga.Det er line stas vært år.

Vi feiret voksen bursdag i dag hos bestemor og bestefar,de ordnet med kake og pølser,og min søster og ungene hennes var der også.Så det ble en bra bursdag.

Også blir det barnebursdag neste helg

#barnebursdag #9år #pakker 

Vinterferie


I dag har vi vært på tur,på hytta til tanta og onkelen til samboeren,var så deilig å gå på langrenn,selv om jeg ikke er noe god,men det gikk greit.

Det var tungt å gå,men når man gjør det bare noen ganger i året så blir det sånn:).jentungen,samboeren og jeg kosa oss masse.Men kjente jeg fikk vondt i bekkenet bak nede i ryggen,så det var litt kjedelig.

har hatt litt trøbbel med bekkenet i noen måneder nå,men jentungen føyk bortover på skia.vi grilla etterpå når vi var ferrdig å gå på ski.

Etter grillingen så bada jentungen i stampen der oppe,det syntes hun var deilig,vi andre orket ikke,men så skulle Mimmi og besse komme opp de skulle være der til i morra,så da satt besse seg oppi med hun,da ble hun glad,så fikk en time med de føre vi reiste.De skulle være der til neste dag

 

#vinterferie #langrenn #grilling #
 

Oslo/legen


Måtte hit en tur da:),noe av det jeg handlet der,var ikke store handelen.måtte ha et hvit bord til TV stua til jentungen,bilderamme og en krakk med to trinn,så hu frøkna rekker opp på kjøkkenet.Så slipper hu å dra fram stolene hele tiden.

I dag måtte jeg til Oslo en tur,jeg måtte inn der for jeg skulle til legen for oppfølging.Det var han som fant ut at jeg hadde utmattelses sykdom(me)så da var det inn der for å ta en prat og finne ut mere,og hva jeg må gjøre videre,for å bli bedre.

Men på vei hjem så måtte vi jo ta oss en tur innom IKEA,måtte ha noen ting der,fikk samboeren og dattera med inn.Jentungen syntes det er gøy å være med der,men samboeren ville bare finne det vi skulle ha og ut igjen,så ble ikke så mye ekstra kikking,kanskje like greit for da ble det ikke så dyrt,som det kunne blitt.

#lege #me #utmattelse #ikea #hvitbord #oslo

Hårfrisyrer


I helga har vi ikke gjort så mye,tatt det med ro.Vi har vasket og ryddet og sånn da,å jentungen syntes det er gøy å vaske så hu hjelper til,er ikke så ofte,men hu var kjempe flink i helga.

Så fikk vasket skikkelig i kriker og kroker.Men var mye kos å da,god mat og litt besøk rakk vi å.

Jentungen er veldig glad i å bli ordnet på håret,selv om hun er hårsår da,men hun har blitt bedre på det da.Så da ble det litt øving på meg da,men hun ble kjempe fornøyd,å det er jo bra.

Jeg er utdannet frisør.Men har ikke jobbet med det på snart fem år,så er morro å øve litt på frisyrer og fletting,er ikke så ofte en gjør det lengere.

En liten oppsummering av helga:)

 

Ultralyd


Er noen dager siden jeg har vært her nå.men prøver å henge med her,men er ikke like lett å vite hva man skal skrive om:).Men det kommer vel mere ettervært.

I går var vi på ultralyd,Jentungen var kjempe spent, og gledet seg skikkelig til ultralyden.Hun håpet jo på en jente da,og det skjønner jeg.Vi var spente vi å da,men for oss så var det samme om det ble gutt eller jente,hadde ikke noe ønske,det hadde vi ikke med jentungen heller.

Jentungensatt og ventet og så på skjermen,hun syntes det var artig å se på,men legen fortalte litt om andre ting føre hu sa om det var gutt  eller jente,så da ble storesøster litt utålmodig,så legen fortalte det litt føre hu var ferdig med å fortelle å vise på ultralyden alt hun skjekket.Da var det en fornøyd storesøster.

Så da fikk storesøster ønsket sitt,det ble en jente til:)og alt var bare bra på ultralyden,var en aktiv jente inni magen.

#ultralyd #jente #storesøster

Kynnere?

I går natt så sov jeg dårlig men sov a noen timer:)men våknet plutselig av veldige smerter i rygg og mage.Var ikke vanlige magesmerter,har aldri hatt sånne smerter,i rygg og mage samtidig.

De var ikke sånn veldig vonde,var mere ubehagelig egentlig.Snakket med Venninen min som sa det kunne være kynnere,hu hadde det med minstemann.Så kan ha vært det.

Jeg vet ikke Åssen kynnere er eller føles,for hadde ikke det med jentungen,da hadde jeg bare sånn etter veer,som kom etter fødslen.

Så får se om det kommer igjen,eller ikke:)da finner jeg vel ut om det var,er kynnere.

hits