Skøytebanen/vinterferie

I dag tok vi turen til skøytebanen,sola varmet kjempe godt i dag og satt i solveggen og nøyt fin været,regne påske været.Tok med tantungen min i dag å.Så har hun eldste vår en å leke med,er vel første gang jeg har vært på skøytebanen uten å stå på skøyter,de var langt inne i boden så droppet det.

Men var deilig at jeg og samboeren kunne sitte i sola bare,så kom kidsa til og fra når de tok pause eller ville var tørste og sultne,fikk grillet litt pølser også.

Etter tre timer med skøyting var de forsynte,og det passet greit,med tanke på hun minste.Støttet på litt kjentfolk også,så var koselig å slå av en prat med kjentfolk,er ikke så ofte en treffes når man er opptatt i værdagen.

#skøytebanen #fritidsparken #sol #vinter #grille #pølser

Skibakken/vinterferie

I dag har vi bare vært i skibakken og kost oss masse i dag ble en tre fire timer der,hun største fikk prøvd seg ordentlig på snowboard for første gang i ordentlig bakke,hun har bare prøvd en gang føre.

Det tok noen turer til så fikk hun dreisen på det,det var gøy å se at hun klarte det etter vært,de hadde ikke mange pausene på de timene heller,så de kosa seg de å,så de ville ikke hjem når vi skulle reise.Jeg prøvde meg ikke denne gange på brett eller ski,er så mange år siden så får vel prøve neste gang.

Men det var ganske glatt der,hadde vist regnet litt i natt.Men øret i bakken var bra litt glatt innimellom,men det gikk greit så jeg på de som kjørte.

Og vi tok med tantungen min også så han slapp å kjede seg hjemme,for der jobbet begge foreldrene,og da hadde hun vår en å leke med og kjøre i bakken med.De kjenner det godt i beina nå,og blir vel likedan i morgen.

Hun minste var i vogna og på fanget og stor kosa seg ute.Sov litt i vogna også men gikk veldig greit å ha hun med da.Vi var heldige ned været å fikk sola etter et par timer.

#snowboard #sol #skibakken #vinterferie

Første gang på snowboard

I dag fikk vi gått en tur,det var deilig igjen har vært så sur og kald vind i forrige uke så tanken på å gå ut var ikke særlig fristende for store eller små.Men det er deilig og ut å få frisk luft når det er vær til det,men vi gikk litt tidlig i dag så sola hadde ikke rukket å komme fram,men var deilig når den kom frem litt senere i 12 tiden ca.

Og litt senere i ettermiddag så tok vi en tur ut så hun største fikk prøvd seg på snowboard for første gang,og det fikset hun veldig bra,så det var gøy å se.hun fikk prøvd en times tid føre det ble mørkt,hun minste var i bæreselen og var kjempe fornøyd.

Men med hun lille skjer det litt om dagene,er jo noen uker siden hun begynte med noen av disse tingene.har egentlig skjedd mye de siste månedene da,hun har jo vært overalt siden hun begynte og dra deg fremover og krabbe på knea.

Men det går ikke fort nok å krabbe på knea,da krabber hun heller langs gulvet i stede,vet ikle om det er forståelig med forskjellen på å krabbe langs gulvet eller på knea,litt vanskelig å skrive hvordan man krabber.

men i dag så dro hun seg opp til gåstolen og holdt seg ganske godt og gikk sånn delevis etter den når den skled på hjula bortover hun har dratt seg opp på beina i et par uker nå,men ikke gått etter gåstolen,det var første gang i dag,stod bak og passer på at hun ikke gikk i gulvet.

Men merker at det er 9 år siden hun største var liten,for har glemt mye,og tiden går så fort.

så hun største var første gang på snowboard og hun minste var første gang på å prøve å gå etter gåstolen.

#gåtur #sol #kaldvind #snowboard #krabbe #gåstol #drasegopp #vinter

Valentines day

Er ikke så mye og skrive om denne dagen,en helt vanlig tirsdag,har aldri tenkt så mye på denne dagen eller brydd meg noe om denne dagen.

Og det vet samboeren at han ikke trenger og tenke på denne dagen,da han vet at jeg ikke liker kliss klass,he he.

Liker morsdagen best jeg og få en blomst,og de to dagene kommer så tett oppi hverandre uansett så holder med en dag her for meg,er ganske enkel av meg sånn.

Men er ikke no sånn at jeg boikotter osv,syntes der er koselig at andre bryr seg og koser seg om denne dagen,er ikke helt anti da.

#valentinesday #morsdag

Denne fikk jeg på morsdagen

Morsdagen

I dag startet dagen med at jeg fikk blomster og sjokolade,så litt senere reiste meg og eldste Snuppa en tur i badeland og koste oss i mange timer,fikk kost oss med litt mat og is også.neste gang skal lille Snuppa være med også.

Mens samboer og minste Snuppa var hos samboer sine foreldre med blomster og samtidig på middag.og etter badingen ville hun eldste opp der pappaen og minste snupp var.

Og da mens de var der tok jeg en tur til min mor med blomster,også fikk jeg litt kake og brus,så da har alle fått litt besøk i dag og oppmerksomhet på morsdagen,så ingen ble glemt.

Så alt i alt en fin og hyggelig dag.

#morsdag #roser #blomster #bade #mothersday #kake

hits