Endelig ferdig

I dag mala jeg de siste strøkene på stolen,ble fornøyd med stolen,men hadde gledet meg til å male stolen, men må innrømme at dette var ikke så gøy allikevel.

Har ikke stresset med den stolen,og det må få tid til og tørke,mellom vært strøk,men jeg syntes det tok tid for det.og måtte ha tre strøk på,men er nå endelig ferdig.

Men har en stol til jeg skal male og en krakk med to trinn,så gleder meg skikkelig nå:)

Men får ta litt nå og litt da,bare det er klart og ferdig til babyen kommer.

Har en del ting på lista med forskjellige ting jeg vil ha ferdig føre hun kommer,så slipper jeg å ha det hengende over meg etter hun er kommet.

Så B hjelper meg med noen ting og der hun kan hjelpe,hun liker å hjelpe,hadde en liste med ting å gjøre føre B ble født også.

#male #tripptrapp #stokke

Ukeshandling er tingen

I dag har vi vært på ukeshandlen som vi pleier vær uke. syntes det og ukeshandle er veldig greit,vi pleier som regel å handle vær mandag og fram til søndagen,men må si er ikke alltid like lett å vite hva man skal ha til middag og kveldskos på helga,men finner det som regel ut og vi blir enige.

Har alltid ukeshandlet,men har vært perioder hvor vi ikke har gjort det,og vært litt sløve,men begynte og ta vare på kvitteringer når vi små handla i en måned og tok vare på kvitteringer når vi ukeshandlet i en måned.

For og si det sånn jeg ble ganske overrasket over hvor mye en familie på tre klarte og bruke når en små handla,vi sparte ca 2000kr på og ukeshandle.Eller det var det vi sparte sånn ca etter hva vibrukte på mat i måneden.

Det ble jo mere enn en tur på butikken når en små handlet,og dro med seg litt ekstra,og man glemte alltids noe,og da blir det penger av det for og si det sånn.

Så lønner seg og ukeshandle gitt:)

#ukeshandle #sparepenger

Eventyrfabrikken

I dag måtte vi ta en tur på eventyrfabrikken,det har bare vært møkka vær,også tenkte jeg at B kunne løpe litt fra seg og få brukt litt energi.

Har blitt litt seine og late dager,og fått sovet litt lenge også,så da er det greit og bli litt sliten.Jeg trodde det åpnet der kl 12.00 der i dag jeg,så da kjørte vi opp ditt så vi var der til kl 12.00.

Men da fikk jeg litt sjokk,for der var det ganske mange biler.De åpnet vist kl 10.00 i påska de,så folk var det der, men vi kom oss inn og fikk satt oss.

Så B fløy litt rundt,men til begynne med så var det ikke så lett og finne noen og leke med,de fleste reiser sammen med noen og leker sammen de.

Men hun har aldri hatt noe problem med og bli kjent med andre og leke,uansett hvor vi er,sånn har hun vært siden hun var liten,og det er og har vært veldig deilig.

Men etter en kort time så traff hu på kjentfolk,så da ble det tre timer vi var der,og de timene gikk fort for meg også heldigvis.

Men og sitte på de plastbenkene,eller hva det er laget av,så lenge som tre timer det gikk utover bekkenet for å si det sånn,men alt for de barna.

Så etter tre timer der så reiste vi,og da når vi kom hjem reiste B til en venninne og var der noen timer,føre hu måtte hjem for kvelden.så i dag er det normal sengetid,men og sovne er vel verre.

Så i morgen blir nok en hard dag på skolen,og hardt og stå opp å,hun er ikke akkuratt noen morgen fugel fra før.

#eventyrfabrikken #energi

Hair donut

Bilde snakker vel for seg selv,men har brukt denne frisyren en god stund,den er så enkel og klassisk og passer til det meste,kan både ha det løst på sidene eller stramt.

Jeg foretrekker stramt og sprayet alt bakover,men har så mye baby hår,så sikkert derfor,har vel ikke prøvd så mye med løst på sidene:) B pleier også noen ganger og ha sånn,men hun vil helst gå med løst hår.

#hairdonut #klassisk #enkelfrisyre

  

25 ukerja da er en kommet så langt som 25 uker,det har egentlig gått veldig fort.Og bedre blir det framover med tanke på lengere og lysere dager.

Plager jeg har:

-bekkenet er ikke godt og har blitt værre

-begynt å få litt halsbrann,men ikke mye altså

-og litt leggkramper på  nattan

-begynt og få dårlig søvn nå siste uka,både det og sovne og våkner på nattan

så alt i alt ikke mye plager,første svangerskap var veldig greit,var litt mere kvalm med B de første månedene.Men bekkenet er mye vondere denne gangen,enn det var med B.

Leggkrampene kjenner jeg kommer bare på nattan,og på nattan så vil jeg strekke ut beina ordentlig,men da kjenner jeg at krampen kommer og da må jeg trekke beinet fort til meg,hvis ikke blir det jævlig krampe:)he he

Men har en aktiv jente inni her,det har jeg kjent lenge da,men er mere nå og tydeligere,og kjenner sparkene litt høyere opp i magen,tidligere var det mere nedenfor magen.

Men våken nettene er det nok bare kroppen som gjør seg klar for en liten en.Får vel begynne med svømming for gravide vel,sånn som jeg gjorde når jeg gikk med B,og det hjalp også,så lenge det ikke var for mange dager i mellom svømmingen.

 

#gravidplager #bekken #gravidsvømming #25uker #leggkramper

 

 

Påskeaften/skattejakt

I dag startet dagen rolig, så etter noen timer så reiste vi opp te Mimmi,og der var søskenbarna til B også,vi hadde planlagt og på skattejakt der oppe, etter påskeeggene.

B tror verken på nissen eller påskeharen osv,hu har skjønt greia,men ikke søskenbarna hennes,så måtte si til hun at hun ikke måtte røpe seg med påskeharen eller nissen til jul.

Og det har hun klart.B var med og plukke ut godteriet sitt til egget,for i år ville hunha et påskeegg som er litt finere og mindre enn det andre hun har pleid å få,hun har fått det egget som er ganske stort de andre årene.

Men er greit med et lite et også.Så etter det ble det en tur på butikken og div,så reiste vi hjem.Og da reiste B rett ut og til en venninne.Så alt i alt en helt grei påskeaften.

Vi pleier som regel å ha skattejakt og så en dagstur på hytta på påskeaften,men pga været i år så ble det bare skattejakten.Så snart blir det god mat og kos til kvelds.

#påskeaften #skattejakt #påskeegg

Månen

I natt skrev jeg et innlegg ganske sent,for jeg våknet og fikk ikke sove igjen,månen lyste veldig opp i natt og den lyste rett inn vinduet på rommet vårt,det var litt av grunnen til jeg våknet også.

Skjønte ikke helt hvorfor det var så lyst inn på rommet og lyste også bort på skapet,tenkte først at det var gatelyset,men det pleier ikke lyse opp sånn ellers,men var en smule trøtt,så stod opp til slutt,og da så jeg jo månen,og skjønte hvor lyset kom fra:)

I dag har vi vært en dagstur på hytta til tanta og onkelen til E(min samboer)reiste ditt for å grille og kose oss og stå på langrenn,men i dag var det ikke så veldig fint vær,men reiste fordet.

Søskenbarnet til E var der med sin familie så det var korselig å se de,de bor ca 6-7 timer unna oss,så ser ikke de så ofte,så hadde B noen og være med.

Ble ikke noe skitur var så kaldt.Så de leket i snøen og Aket litt,og var litt inne på hytta og slappet av også.Så fikk en deilig dag i dag og.

#skjærtorsdag #påske #easter #hytte #familie # dårligvær #kos #månen

Rolige dager

Nå ble det et innlegg seint på natta,da jeg våknet og ikke fikk sove igjen,så måtte stå opp,klokka er tre på nattan,festlig og våkne sånn og ikke sovne igjen.

Denne uka har egentlig vært ganske rolig,B(altså jentungen)har vært ute og leket med venner,nå som sola er framme og det er lengere lyst,så da ser man nesten ikke snurten av hun.har så vidt tid til og hjem å spise

Har jo hatt det vårværet denne uka,varmt og godt,håpe set fortsetter ut påska også da

Fra søndag og til onsdag,så har det vært unger hjemme enda,så er ikke så mange som har reist på påske ferie enda,enten reiser de i morgen,eller så skal de kanskje være hjemme.

Har vært en tur i byen,på lekeplassen på tirsdag,og innom biblioteket en tur,hu er glad i å lese,så ble et par bøker hun lånte.

Så dagene har egentlig gått unna,og det er deilig,spesielt for B.Må vel prøve å legge meg igjen,skal litt tidligere opp i morra skal på hytta en tur,en dagstur til onkel og tanta til samboeren.

Blir en siste skitur i påska,føre vi priser våren skikkelig.

#påske #ski #dårligsøvn #unger # sol

God gammeldags middag

I dag har jeg vært en tur ute på kafé med en venninne,der ble det kake og brus,og litt skravling da,så tok vi en runde på kjøpesenteret,måtte se på noe klær.Men endte ikke opp med noe gitt.

Og i dag er det tredje dagen med sol og nydelig vår vær,så satt litt ut også,det har vært noen nydelige dager nå.Håper det fortsetter

Er en stund siden vi har sett hverandre så det var korslig å sees igjen,blir sånn når man jobber og har barn,da har man ikke alltid tid.

Så etter noen timer der så var det hjem og lage middag,jentungen hadde ønske om knakkpølser,så da ble det knakk.

Men Jeg syntes jeg ser så lite av god gammeldags potet middag,jeg personlig syntes potet middag er godt,enten det er kjøtt eller fisk,

Men ser på de fleste som legger ut om mat eller skriver om det,det er aldri noe potet middag,er det så usunt med potet middag?

Men er glad i og variere med mat,og ikke bare ha potet middag,liker å ha andre ting å,måtte bare legge ut et med potet middag:)

Skal ikke fortelle folk om mat jeg altså,er ikke min sterke side og kunne om det,er jo veldig bra at folk skriver om sunne variasjoner på mat.

#potetmiddag #kake #kafe

Ryddemani/gi bort klær

Nå har jeg over mange dager ryddet en del,og nå har jeg ryddet inni skaper og vasket,men tar det i rolig tempo.fikk beskjed av legen når jeg ryddet så måtte jeg ta pauser føre jeg ble sliten.

Men det er en annen historie:)

Men har fått kastet masse som har samlet seg overalt,og har en del jeg skal gi bort av klær og sko.pleier og gi bort til Fretex,og kaster det som ikke er noe og gi bort.Og har no smått som jeg vil selge da,men er ikke mye,får mere glede av å gi vekk jeg da.

Er litt lei av å ha dårlig skap plass her i huset,og er ikke mye plass til og sette inn skaper heller,tar så mye plass på rommene,men vet jeg får plass til et skap til,må ha et skap til,for babyen må ha klær et sted,når hun kommer:)

Er derfor jeg rydder og organiserer så mye nå,og må ha noe å gjøre mens jeg er 100%sykemeldt.Så her en noe av det jeg skal gi bort

#fretex #skapplass #rydde #gibort

Nm cheerleading

I dag har vi vært i stokke på NM i cheerleading,jentungen og laget hun går på har hatt oppvisning der da,for de er ikke gamle nok til og konkurere enda.

Men hun hadde Også vært flink og spart alle bursdagspengene for å handle på nm,klær og div de selger.men frøkna ville ikke ha klær,hun ville ha drikke flaske og en liten søt sekk,

Og nye sko,men de måtte vi bestille de hadde ikke str hennes igjen,og de skal selfølgelig vi betale,trenings sko må hun ha uansett:).

Tidliger så betalte vi for ny sløyfe til drakta,og den fikk de i dag,den var veldig fin da.

Denne gangen ble besse og minste søskenbarn på samboer sin side med for og se på.De fikk jo også medalje for oppvisningen de hadde,og sett noen av de store konkurere.

Dagens kjøp

Har fått handlet noe i dag da,så da kan våren bare komme ettervært:).ble noen hatter og noen solbriller i første om gang og en vest da:)

men må mellom påska først å få vært en tur på fjellet,når den er ferdig,da er det bare og se framover mot varmere tider.

#shopping #solbriller #hatter #vår

Sykemeldt 100%

Ja da ble det 100% sykemelding,har vært sykemeldt 50% fra november 2015,det er pga utmattelsen(me)

Men nå klarte jeg ikke gå så mye på jobb pga bekkenløsningen,så da ble jeg sykemeldt siste 50% pga bekkenet.

Etter en time på jobb så fikk jeg vondt med en gang,og har hatt det sånn en stund,fikk mye tidligere vondt i bekkenet denne gangen.

Med jentungen så fikk jeg ikke bekkenløsning så tidlig og ikke så ille heller,og jeg klarte og jobbe lengere da enn denne gangen.

Har noen tunge ting og løft i butikken,så fort en løfter så får jeg vondt med en gang,og de på jobben er nøye med at jeg ikke skal bære for tungt,eller løfte tungt,men er de opptatt å jeg står med kunde,eller må løfte noe,så må jeg jo gjøre det,kan jo ikke vente da.

Men jeg får vondt om jeg løfter,står for lenge,sitter for lenge og går for lenge,beste er og ligge,men en kan jo ikke bare ligge da,må gjøre det vanlige hjemme som en pleier.

Men hjemme kan jeg legge meg nedpå når jeg kjenner det,så det ikke blir værre,det er litt vanskelig på jobben:)

Skal begynne og svømme to ganger i uka,gjorde det i forige svangerskap,og det hjalp,så er kjekt det er sånn svømming for gravide

#bekkenløsning #svømmingforgravide # sykemelding

Barnebursdag + blitt syk

Helga startet bra egentlig,fri på fredag god mat og slappet av,så kom lørdag,da var jeg på jobb og samboer og jentungen tok det med ro hjemme:).

Men jentungen begynte å bli ekkel i halsen,og mandlene ble hovne,vært plaget med de mandlene siden hun fikk kyssesyken i 2013.men vi var litt redde for hu skulle bli ordentlig syk til søndagen.

Da skulle hu først ha ekstra trening,for de øver til oppvisning til nm i cheerleading,og ha barnebursdag etter det.

Så kom søndagen og hun var hoven og sår i halsen ikke no mere,så hun klarte og trene og ha bursdag,men hun glemte å ta det litt med ro,er ikke så lett da.

Så hun hadde nesten ikke stemme igjen på slutten av bursdagen.Bursdagen gikk bra,og virket som alle hadde det gøy,og koste seg.Var discobursdag så ble mye spørsmål om kan du sette på den sange eller den sangen:)

Jentungen hadde bursdag sammen med en annen jente i klassen,og det er veldig greit å være to,jeg syntes det var veldig kjekt,men de må jo ville det samme og det er ikke alltid lettmen det gikk,hun hadde sammen med en annen i fjor også.

Så jo at snuppa var sliten på slutten,men når hun er syk så har hu aldri klaget,men så kom mandag i dag,da var feberen der og enda værre hals og mandler,så i dag er det bare sofaen og slappe av.

Og i dag skal de ha generalprøve på cheerleadingen,så hun er litt trist for å ikke få vært der,hun er aldri vekk fra treninger.men det skjer en gang i blant at man er vekk,

Så får håpe hu er fin til søndag da skal de ha oppvisningen,og det regner jeg med hun er:)

#syk #hovne mandler #trening # cheerleading #generalprøve

Hva skjer

Lurer på hvorfor bildene jeg legger ut fra mobilen på bloggen her legger seg en annen vei når jeg går inn på pcen og ser,men når jeg skjekker fra mobilen ligger de riktig vei,

Noen som har vært borti dette,eller vet åssen jeg skal få de riktig vei?alle bildene er tatt vanlig med mobilen og samme vei,merklig det der.

hits