Litt av uken som var

Mandag:på formiddagen så hadde jeg besøk av ei venninne med baby og vi gikk en tur og spiste litt lunch,hun eldste ble med ei venninne hjem og var der til kvelden.

Tirsdag:da var det bursdag for hun største,som jeg skrev om i et innlegg,da var det skole og lege og trening på hun,og koste oss med pizza på kvelden.

Onsdag:samboeren tok teoriprøven og bestod,og reiste rett på kjøre skolen og bestilte oppkjøring.og eldste Snuppa hadde trening i dag også,de har litt ekstra treninger framover nå til NM.

Torsdag:husker ikke da var det nok en vanlig dag hjemme og frøkna på skolen

Fredag:samboeren bestod oppkjøringen,var heldig å fikk den to dager etterpå,så senere en besøks tur til mine foreldrer.

Lørdag:hadde hun eldste ekstra trening fra 10-12,mens hun var der,pakket vi til hytte tur fra lørdag til søndag så da kjørte vi opp rett etter treningen,så var heldige og fikk låne hytta til tanta og onkelen til samboer,de lå er den egentlig ikke bort for de er så mange i familien,så da hadde det blitt mye mas og det er forstålig.

Så det var deilig og komme seg litt vekk hjemme fra litt,og bare kosa oss inne og fikk fyret opp og lagd mat.

Søndag:ski tur i snøværet,men var litt sur vind så ble litt kaldt for hun største,klarte ikke få hun lille i pulk denne gangen heller ble midt i mat og soving,så samboer og B gikk på ski en liten runde,skulle nok gått på lørdagen,men koste oss for det vi.

Så alt i alt en bra uke egentlig.

#hytte #pizza #bursdag #trening #nm #barselpermisjon

Hipp hurra 10 år

Ja tiden går så alt for fort,nå er største Snuppa 10 år alt,hun ble ti i forrige uke,det var en helt vanlig dag,med skole,trening og måtte en tur til legen i skole tiden også på bursdagen sin.

Men hun ville fort til bake til skolen for de får bestemme hva de skal se på når de skal spise.Og hos leger kan det være vente tid for å si det sånn,men vi rakk det med god tid da,stoppet og tok en pølse på veien også,og etter trening ble det pizza til kvelds så hun ble gjort stas på hun selv om det var en uke dag og hun var opptatt mesteparten av dagen/kvelden.

Ble ikke veldig med feiring,vi skal til svigers på mandag kanskje og spise litt,hun har fått gavene fra besteforeldre på begge sidene og av oss da.Hun ønsket seg bare penger,hun sprer til ny iPhone 6s eller noe sånt,så da må hun spare må lære seg å bruke sine egne penger på dyre ting.

For da blir det tatt mere vare på også,er viktig og lære seg og spare litt også.men barnebursdagen skal hun feire med en venninne som har bursdag i april og hun min har i februar,så da skal de feire i mars sammen,de skulle be alle jentene og guttene i klassen.

#10år #spare #ønsker #gaver #bursdag

hits