Brettspill

I dag så har vi tatt livet med ro,stod opp litt seint i dag,så slappet vi av med TV og frokost.så satte vi oss og spilte brettspill.

Ludo,stigespill og div,så fant vi ut at vi ville bowle en tur.Så da tok vi en tur til byen og bowlet,måtte en tur innom leke butikken også da,så B fant en ting der da.

Jeg vant begge gangene på bowling,men hadde litt flaks i dag,både på brettspill og bowling.B pleier og knuse meg i brettspill,men i dag vant jeg for en gangs skyld.

Ingen av de hun leker med var hjemme i dag heller og i tillegg er det regnvær,så da er det korselig og finne på noe sammen meg og B,er ikke noe gøy og kjede seg.

#brettspill #familie #kos #kvalitetstid #bowling #helg

Filmkveld

I dag så har dagen gått som vanlig,har ikke hatt mulighet til å slappe av på sofaen,så er en smule trøtt,gleder meg til og legge meg som vanlig.

Men var og byttet noen sko som jeg kjøpte i går til samboeren altså E.Han viste ikke at jeg hadde kjøpt de i går,men var feil str og så fant han noen andre som han likte bedre.er ikke alltid jeg treffer smaken.

Vet at han liker bare skatesko,men de begynner og bli vanskeligere og vanligere og få tak i.men han fant noen andre enn skate sko,bare og venne seg til andre sko nå.

Så han skulle til Sverige i dag med min mor og far,og kun ta båten fram og til bake,kjøpe litt brus og div.glad jeg ikke var med hadde sjøet godt over til Sverige.Men han bryr seg ikke om det,er verre med min mor,he he.

Så da ble det mor datter dag/kveld i dag.Så hentet hun på skolen kjørte og spiste på burger king,var innom sparkjøp og kikket,den åpnet her for en uke to siden,så ble det ansiktsmaske på B det var det hun ville ha.

Så var det hjem og slappe av litt med TV og iPad,brus godteri og snakke sammen.Når kl nærmet seg rundt seks så satte vi på film,var det dyner og puter på gulvet og bare ta det med ro og leide film fra altibox.

Vi så på snoopy og charlie Brown,var en artig film og B likte den godt hun lo godt flere ganger.Nå snart runder E hjem fra Sverige de tok halv to båten.Så nå blir det snart kveldsmat/kveldskos.

#filmkveld #snoopy #film #alltibox #sverige #mor #datter #kveld #kveldskos #

Så var bare og få flyttet bordet og slækket på gulvet

Tiden går fort

Denne uken har det ikke skjedd så mye,men allikevel så går tiden fort,jeg er egentlig veldig trøtt og sliten om dagen så jeg benytter formiddagene på sofaen og halv sover,og slapper av.

Noen netter sover jeg litt bra,eller så ligger jeg bare og vrir meg,men uansett er jeg like trøtt på dagen.

Mandag var jeg ute og spiste med jobben,det skulle være avslutning for hun ene som har sluttet,men var seks som kom,og var bestilt bord til ti,så det var dårlig oppmøte.og vi er jo flere på jobb enn ti,men mange som ikke hadde meldt seg på også.

Pleier og være mange de andre gangene vi har vært og spist,men men vi kosa oss vi som kom.

Tirsdag fikk jeg ordnet noe,plutselig fant vi ut at det er ikke så lenge til 17 mai.så måtte sette fart og få ordnet festdrakten B har.måtte ut og kjøpe bunadsko det begynte og bli tomt allerede.

Fikk hjelp av tanten til E med og legge den ned så hun kan bruke den i år også,den er jo så fin.

Skulle klart det selv,men siste legget på drakta var sydd sånn at det så ut som jeg måtte ta av den brede kanten nederst,for så og sy den på,men det trengte man ikke den hang fast.

Det var bra så slapp hun mye jobb.men tiden går alt for fort,følte liksom at 17 mai var langt unna enda,men det var det ikke.Måtte selv til byen og prøve kjole til 17 mai.Fant en ganske fort og var veldig fornøyd,følte meg en smule bred over ræva,men det hører vel med og bli litt større der og:)

Men ble litt nedstemt her hjemme,så får bruke den etter på jeg er ferdig med fødsel.var ikke den fargen på kjolen jeg hadde sett for meg men likte den,søstera mi skal se Åssen den sitter på og sånn i helga.

Men hun har en kjole som jeg kunne låne,og er den type kjole jeg hadde sett for meg med fargene og sånn,men trodde ikke hun ville låne den bort,siden jeg er gravid.

Har selv bunad men får ikke plass i den i år:)

#17mai #gravid #kjole #langkjole #tidengårfort #festdrakt #bunadsko #bunad

Så trenger og ha på noe løst etter fødsel også,er ikke syltynn rett etterpå,så da har jeg en sommerkjole som er lang,

Sko kjøpt på trend sko

Festdrakt kjøpt på jobben min barn og utstyr(kjøpt i fjor)

Kjole kjøpt på zoma

Moteshow

I dag har B gått moteshow for jobben min,og det er på et kjøpesenter.Hun har gjort det en gang før også og syntes dette er kjempe gøy.Å gå på "catwalken" eller stå modell for bilder liker hun kjempe godt.

men hun liker og velge tøyet selv da:)men det er ikke alltid det går,men for jobben så har vi gjort sånn at hun får bruke tøy hun liker.

Og Katrine sørland gikk også et par runder for Lindex,vet ikke om hun hadde noe samarbeid med de,fikk det ikke helt med meg,var litt opptatt av mitt barn i dag.

Så det var en del butikker som gikk,og ble en del venting for de barna.Men de var flinke og oppførte seg,jeg satt ute på stolene og fulgte med,for bekkenet mitt hadde ikke orket og stått så lenge,så skjønner de ungene ble litt slitene.

Men ingen klaget på det etterpå.Når barna var ferdig så var det mange som var heldige og fikk det de hadde på seg av foreldrene,og da fikk de prosenter på hele antrekket eller så kunne de velge en ting til en sum.

Så B valgte seg ut en ting,også kjøper jeg det hun hadde på seg seinere for hun likte det så godt.

#moteshow #catwalk

Frisøren

I dag har jeg vært hos frisøren,har ventet på på det noen uker nå,har gått med lue ca et par uker.rett føre jul så var jeg helt sort håret,men jeg fant ut at jeg ville bli blond igjen.

Begynte og stripe og styre selv,og det gikk egentlig bra det,men jeg tok bare og holdt på med stripingen i det sorte og lot etterveksten være,for der var min originale hårfarge,og den ville bli lysere enn det andre.

Men etter en stund så ble etterveksten veldig lang så måtte jo ta den til slutt og da tok jeg hele håret i stede for og stripe,først lengdene og så etterveksten,trodde jeg klarte og få en hel farge,men det var da det gikk litt galt.

Men i dag fikk keg vært hos frisøren og ble bare super fornøyd,men det viste jeg at jeg ble.Hun som ordnet håret har jeg gått lærling hos og jobbet med i mange år,og kjent hun lenge nå.

Men er vel fem år siden jeg har jobbet som frisør,så har lagt det litt på hylla,men viste hva jeg gjorde med tanke på Åssen kvaliteten ble på håret og sånn,så må bygge det opp og Kure det masse nå,for nå var det ganske ødelagt,men vet hva håret mitt tåler.

Det beste er og gå til frisøren,men tok forarbeidet selv:)men det blir uansett en utfordring for den som må rette opp igjen.så anbefaler ikke dette når man er helt sort håret og har så mye og tykt hår som meg værtfall.

#frisør #tango #blond #kur

Her ser dere hvor mørk jeg var,eneste bilde jeg fant som fargen syntes og at håret var løst

Her er litt av prosessen jeg gjorde selv,det bildet nederst til venstre det lyseste som gjorde at jeg måtte gå med lue en stund:)

Så slik ble resultatet,ble veldig fornøyd og fått en del skryt for håret i dag også,det er alltid gøy.

B måtte jo også fikse håret når hun først var der,så ble litt blå striper på hun,og kjøpte en boks med den fargen også

Sko må man ha

Må handle litt sko innimellom,spesielt B som vokser fort trenger ofte sko,og blir jo fort slitt når de barna leker.så måtte jeg unne meg et par jeg og da.

Støvlene har B valg ut selv,var dårlig med fine støvler og uforet,men hun fant de da,de er kjøpt på shoeday,hvite joggesko måtte jeg bestille er umulig og finne hvite jogge sko til barn,de skal være inne sko/gymsko på skolen og bruke de på trening på cheerleadingen fram til vi får bestilt nye cheersko.

Ellers så ska joggeskoene være på skolen,de er bestilt på ellos.så var det mine sorte sko som er kjøpt på H&M

Hvite jogge sko kjøpt på ellos

Gummistøvler kjøpt på shoeday

Sorte ankel boots kjøpt på H&M

Hovene mandler

I går så begynte B og bli sår i halsen og hoven i mandler,og i dag ble hun også syk.Hun fikk kyssesyken i 2013 og da ble hun hoven i mandlene,og vær gang nå når hun blir forkjølet eller syk så blir hun plaget med mandlene.Hun har aldri vært plaget med mandlene føre hun fikk kyssesyken.

Har vært hos legen,og han henviste oss videre,men som han sa så måtte de være hovene ofte på kort tid,for at de ville ta de.Og det har de vært for og si det sånn.

Var på sykehuset for noen uker siden,har ventet på denne timen en del måneder nå.Men han på sykehuset ville ikke ta de,for hun måtte være så si sengeliggende pga mandlene.

Men føre vi var der så ble mandlene hovene først og dagen etter ble hun syk,feber og sånn.I går så ble mandlene hovene og hun har ligget rett ut i dag,men jeg vet ikke om det er mandlene som gjør det eller at hun bare er syk,men de første dagene er halsen helt forferdelig for hun.

Så hun har vært syk ved siden av mandlene bare to ganger,men vet jo ikke om det har med de og gjøre eller ikke.

Men det var risikabelt med narkosen,og eventuelt blødning i halsen første dagen,og forstår det,men ingen sa det var risikabelt og få narkose når hun brakk armen og måtte operere.

Så de ville ikke ta de mandlene og da ble jeg litt irritert,og legen vår trudde at de ville ta de,for han så de når de var ille forrige gang.Og han syntes de burde ta de,for de står først nesten helt sammen så hun sliter med og sove og puste de første dagene.

Etter det så står de halveis oppe i flere uker etterpå,og det merker hun ikke for hun er blitt vant til det,men er ubehagelig og ha det sånn vær gang og blir veldig sår og ekkel i halsen.og alle de gangene hun har hatt sår hal og kjempe hovne mandler så løper ikke vi til legen altså.

Så vet ikke om hun har hatt halsbetennelse eller bare sår hals.Så hun måtte være hjemme i dag og blir også hjemme i morgen.Håper hun er fin til lørdag,da skal hun gå moteshow,krysse fingrene.

#hovenemandler #syk

Samvittighet

Er bare så lei av å få dårlig samvittighet for alt,kan si det sånn at fra jeg var lita så har jeg vel alltid sagt ja hvis noen har spurt om noe,og de gangene jeg sa nei,da ble folk litt sure.så ettervært når jeg var yngre turte jeg ikke å si nei.

Måtte alltid ha en unnskyldning for å si nei.Og de gangene jeg spurte om noe,fikk jeg aldri gjengjeld,sånn har det alltid vært.Og det har fulgt meg inn i voksenlivet også,folk er vant til et ja og når de får nei da blir de sure.

Men sånn har det alltid vært i jobb,med venner og familie.men for ca 3år siden fikk jeg kyssesyken og ble aldri bedre,rett føre jul fant vi ut at jeg hadde fått me,har skrevet innlegg om det tidligere .

Men da måtte jeg si nei hele tiden,da viste jeg ikke at jeg var syk,men orket bare jobb,hjem og sove.spurte folk om noe måtte jeg si nei,da var jeg kjedelig og gammal,jeg var alltid vanskelig og spørre om noe.

Men til slutt fant legen ut at det var me,fikk litt forståelse fra familie og venner da,men tok ikke lange tiden føre det var glemt,ble jo gravid føre jeg fant ut ang me,bare snakk om en uke i mellom når jeg fant begge deler ut.

Men nå er jeg 29 uker på vei og blir litt mast på ang og passe et sykt barn med feber.men må si nei,så fort B er gått eller blitt kjørt til skolen så er jeg på sofaen og sover en del,så får jeg dårlig samvittighet av å si nei.men vil heller gjøre de tingene jeg har planer om og slappe av mellom eller hele dagen når jeg ikke har noen planer.

,passet barnet på mandag noen timer,det holdt for meg han var snill og rolig,men jeg får ikke slappet av,og det fikk jeg kjenne på senere.

Og vil bruke den energien jeg har igjen på mitt barn,og har dårlig nok samvittighet over for B fra før,for når jeg var syk uten og vite det.og er litt hormonell og følsom for alt nå,så går jo med dårlig samvittighet for B enda mere nå enn til vanlig

Men vil ikke være vanskelig,men har lært at jeg må ta vare på helsa,hadde så vondt av å si nei tre dager på rad.sånn hadde jeg det når jeg ble sykemeldt også,føler at folk blir sure eller snurt,vil bestemme over mitt liv og ikke føle skyld vær gang.

#dårligsamvittighet #sliten #me #gravid #barnevakt

Noen er bare snille

I dag var det trening som vanlig,B gleder seg alltid til trening,hun elsker og være cheerleader.Hun har mange venner der,men er en hun har vært venn med siden dag en omtrent,de bare passet som venner ganske fort.men de er gode venner med de andre og da.

Og de har mast litt i det siste om de kan hjem til hverandre,og de og vi har vært litt opptatte på helgene,de går ikke på samme skole,men i helga som var fikk vi det til.

Da var de litt hos oss og litt hos de,men mora hennes hadde laget noe som cheersløyfene kunne vises frem på,og da hadde de spurt om hun kunne lage sånn til B også,så B sa til meg at hun hadde lyst på sånn,så jeg sa jeg skulle høre med mora,

Så jeg kunne kjøpe inn ting og høre om hun kunne lage,men når B kom på treningen så kom hun å ga B en sånn,og hun ble så glad,det var gøy da.Så vi takket og var så fornøyde den var jo kjempefin,er så hyggelig med så snille mennesker,og som bare er gode:)

Setter stor pris på sånt jeg,og setter pris på store og små ting,som man ikke er vant til at folk gjør.

#cheerleading #cheersløyfer #godevenner #snille

Ny sykkel

En meget stolt frøken fikk seg ny sykkel i dag,den har hun ventet på en stund,men nå var den endelig her.

Hun har lenge hatt lyst på sykkel med 21 gir,men hun kunne ikke få det i fjor,for hun var ikke høy nok til den sykkelen,og når hun nærmet seg stor nok så kom jo vinteren.

Så det var rett hjem å få gjort lekser og rett ut å sykle til en venninne,morro og se hun blir så fornøyd og glad for ting hun får.

#dbs #sykkel #lykke #fornøyd #21gir #stoltjente

Helga

Fredagen startet med og få B på skolen,hun gikk med venninnen sin i dag.Så hentet vi hun på skolen og måtte forte oss til tannlegen,for der hadde jeg time til og trekke visdomstanna.

Off kjente jeg var litt skeptisk,har ikke tannlegeskrekk,men var nervøs når jeg satt i stolen der,men det gikk over all forventning veldig bra.

Så kunne jo ikke spise på to timer og måtte bytte bomullsdotter vært kvarter,litt ekkelt og kjenne oppi der,spise og pusse,men er mye bedre i dag.

B fikk besøk av venninna si i klassen,som ikke har vært her før,og de lekte og spiste fredags burger her,så det var korselig.

Lørdag så skjedde det ikke stort B tok en tur til Mimmi og besse for ditt skulle tanta og ungene,og de lurte på om B ville være med å gå tur,så hun var med de i mange timer og fikk grillet,vi slappet av hjemme,

På kvelden så skulle jeg i 40års lag,så reiste opp til venninna mi litt føre for og fikse håret hennes,hun ble superfornøyd så var det hjem og slappe av å stelle seg,og finne ut hva en skulle ha på seg,det gikk greit heldigvis.

Så de to andre hadde B og pappa kveld,med film og god mat,de rigget seg til med dyner på gulvet,så de koset seg.koste meg jeg og i 40 års laget.

Men jeg fikk vært der en stund,spiste og var der noen timer etter mat også,så var vel hjemme i elve tiden,det holdt for meg,savnet og få på meg joggebuksa,og var så trøtt,så var nesten rett i seng når jeg kom hjem.

Så søndag i dag,har hatt vasking på hjernen i dag,og rydde og sjaue litt,B hadde en på besøk fra cheerleading,og etter de var her så reiste de til henne eller ble kjørt og hentet av hennes mor,så skal jeg hente hun i kveld,og da skal vi ha kvelds kos og prøve oss på å lage kebab:)

#40årslag #venninne #kos #visdomstann #besøk

Amme

Ja jeg vet veldig godt at amming er det beste for barnet,og at det er best.men ikke til en vær pris.Folk tar som en selvfølge at man skal amme,men er ikke alle det ligger for,kjenner folk som syntes det er helt fantastisk,men andre ikke taklet å ha barnet til brystet,og noen syntes det er hel greit bare.

 

Når jeg skulle ha B og folk spurte om jeg skulle amme,men det viste jeg ikke på forhånd.så hadde  ikke noe svar for jeg viste jo ikke da,alt var nytt og jeg måtte jo prøve og se,viste jo ingenting da,og de som spurte de ble nesten sure og tok diskusjon med meg fordi jeg ikke viste hva jeg skulle.

De som også tok opp diskusjon,hadde selvfølgelig hatt brystbetennelse de å,men hadde ammet for det noe de aldri hadde nevnt før av de jeg kjente.og syntes ikke folk skal være sånn til de som er føste gangs gravide, eller til noen gravide.

 

Men jeg prøvde og amme med B,men der fikk jeg dårlig opplevelse,ammet ca i 7 dager,fikk brystbetennelse,melken forkalket seg ble helt hard og fikk ikke melk ut,måtte prøve og stå i dusjen og håndmelke for og se om jeg fikk noe ut,det var veldig vondt.

Men ut kom det ingenting.Jeg ble også dårlig og var helt hvit i ansiktet,når jeg hadde betennelsen,ser jeg på bilder til bake også.

 

men prøvde og fortsette og amme,var sår på brystene,og prøvde brystskjold og begynte og blø av nipplene,satt og grein når jeg prøvde,var helt jævlig.Måtte til legen og fikk antibiotika og måtte opp på sykehuset for å få tabletter for å vekk melken.

 

Legen min fikk sjokk når han så Åssen det så ut,og sa det var det værste han hadde sett,når det kom til brystbetennelse.Kom opp på sykehuset og der og der prøvde jordmor eller sykepleier,godt voksen dame og prøvde og si at jeg måtte jo prøve for det er så bra osv,og at jeg kom til å bli veldig veldig dårlig av tablettene.

 

men hun måtte få inn en lege og se på de og om jeg fikk tabelettene,og han fikk se og sa bare,gi hun tabelettene du ser hun har vondt,da fikk sykepleier et skjokk.

Men syntes det er kjempe flott at folk ammer,og at de som ammer må få mate barnet sitt hvor de vil,ammerom er kjekt for de som er litt sjenerte og liker og sitte for seg selv.

Folk tar som selvfølge at jeg skal amme eller spør om jeg skal,heldigvis ikke så mye spørsmål nå som når jeg gikk med B.Men jeg vet ikke hva jeg vil denne gangen heller,vet at det skjer nok ikke det samme igjen,men jeg har ikke bestemt meg,og det er det flere grunner til denne gangen.

#amme #amming #brystbetennelse #dårligoplevelse #godopplevelse

 

 

 

 

 

 

Noas ark

I dag var det bare og sove ut og slappe av fra morgen av,var litt slitne etter Harry turen i går.

Så reiste vi til byen hvor noas ark lå.

I dag var det meg og B som reiste ditt,vi var vel der ca 1,5 time da hadde vi vært rundt i hele båten,og når man betalte seg inn så fikk man en quiz man kunne gå rundt med,og det var artig.

Fikk litt oppfriskning om noas ark,Adam og Eva Og andre ting.Og når man brukte tid på den quizen så var man på båten lengere og gikk noen runder ekstra,og da fikk man med seg alt også.

Den båten har vært på besøk her i ca tre uker først i nabobyen og så her hos oss,så skal den sikkert videre til flere byer,men det er jeg ikke sikker på.

Så etter det så fikk vi plutselig barnefri,og det skjer ikke ofte her,vi syntes det er deilig å ha B hjemme vi,men i dag skulle søskenbarna hennes sove hos Mimmi også,da fikk hun lekt med de,og sovet der når de skulle.Blir ikke så ofte de ser hverandre nå som før.

Så har ryddet og vasket bil innvendig i dag når jeg og E var hos min mor,og E fikk hjulpet min far med og spa litt grus,nå er det deilig mat snart,så det var det vi gjorde på en barnefri kveld:).

#noasark #adamogeva #barnefri #quiz

Harry tur

I går fant vi ut på sparket at vi skulle ta en tur til Sverige i dag.Og det ble det til,men vi avtalte på forhånd at vi skulle ikke bruke for mye.

Så da tok vi 10 ferja over og begynte og handle,så ble det litt her og litt der,så det ble brukt nye mere enn vi skulle på båten,men fikk med oss viktige ting som mat da.

E skulle ha litt røyk og noen øl da,ølen er ikke så viktig,men men billigere der enn hjemme:)

Så måtte vi bortom Svinesund,men der skulle vi ha en ting og ut igjen.

Men det klarte vi heller ikke da ble det mere mat,er mest kjøtt da,men ble ekstra der å,er det mulig,men har nå masse mat i fryseren da,og det er deilig og fylle den opp:)

Men vi har nå hatt en fin tur i dag og kost oss masse vert fall.B var også med så hu og kosa seg,og fikk kjøpt litt godteri og div.

Var godt og komme hjem for en så lang tur går utover bekkenet.har kjent det i hele dag,men gjør vel det egentlig vær dag da.

#harrytur #sverige #mat #handle

Hormonell ja

Skal vi se nå er det noen dager siden jeg har skrevet må si at er ikke like lett å ha noe og skrive om bestandig,men det kommer seg vel etter vært.vet ikke helt om en skal forsette med denne bloggen eller ikke.

Ja kan si at jeg er ganske hormonell om dagene,er ikke mye som skal til kjenner jeg.er nesten sånn at man begynner og gråte for ingenting,altså om det er bra eller dårlig.

Og merker jeg blir ganske fort irritert og kjenner jeg,var ikke så irritert med B,men var følsom med hu,var sikkert litt irritert å men husker ikke helt,var vært fall ikke så mye som nå.

Men det hører med det da,men klarer å passe på at jeg blir ikke sur på hvem som helst,er vel de nærmeste som merker det det mest, de kjenner meg så godt at de ser det og merker det fort.

#gravid #hormonell

Minidyrepasser

I dag har vi vært i den lille dyrehage,hvor B har vært mini dyrepasser.vi måtte stå ganske tidlig opp i dag,kl 06.00 stod vi opp,det var hardt på en lørdag.

Men vi kom oss opp og fikk kjørt ned,tar ca en time og kjøre,vi måtte være der 08.30.Den timen og kjøre gikk fort den,føles ut som det er seinere på dagen enn det er,så har fått mye ut av lørdagen hittil.

B syntes dette var kjempe gøy,så hun hadde lyst til bake igjen seinere og være dyrepasser.

Nå er vi slitene,så nå er det å slappe av,fram til kveldsmaten,Virker ikke som B orker til en venninne en gang,hun sa i går at hun skulle ut når hun var ferdig som dyrepasser,men ser ikke ut som hun orker det allikevel.

Dette var værtfall verdt og betale for:),de fikk også lunch i prisen og fikk en t-shirt,som det stod dyrepasser på.

#denlilledyrehage #minidyrepasser #stoltjente

hits