Allsang på grensen

Her for noen dager siden,fant vi ut at vi skulle på allsang på grensen,så ble litt på sparket,for ditt skulle jo Markus og martinius så vi bestilte billetter men ble ståplasser da.Men ville gjøre det siden vi ikke har klart og få billetter til konsertene demmes,men B viste ingenting hun viste vi skulle noe bare,så vi sa det ikke noe føre vi var kommet til Moss i går.

Så igår var vi på allsang på grensen,men det ble en laaang dag,vi stod opp og stelte oss på morgen og reiste rundt halv ti.Vi skulle ta Horten Moss ferja og så skulle vi innom hytta og besøke tanta til E og der var svigermor på besøk også,hun overnattet noen dager da.

Vi var innom bare føre vi skulle på allsang på grensen,så møtte vi de i Moss og reiste og handlet litt mat og sånn,så lagde de lunch og vi spiste sammen.Innen vi var ferdige der ble vel klokka litt over to.

Så da kjørte vi fra hytta som ligger på larkollen,og videre til Halden ca en times kjøring vi var på festningen i tre tiden.Skulle bare kjøre bort og se Åssen det var med parkering og sånt,men der var det kommet en del biler allerede så vi valgte og parkere.

For de fleste med ståplasser stilte seg tidlig i kø,så vi kom langt fram i køen men ble og sittende der fra litt over tre til litt over fem,så ble en del venting.Men vi holdt ut vi hadde bare tepper og sitte underlag tenkte ikke på å ta med stoler da eller,men har lært til neste gang hvis det blir noe neste gang da.

Når vi kom inn ble vi sittende og fikk grei plass på bakken,men var alltids noen som skulle sette seg foran oss med stoler,men måtte snakke til de var flere som ikke fikk sett der da,og de trengte seg inn på den lille plassen så vi flyttet teppet litt lengere ned så ikke det kom flere foran.Så da var det flere bak oss som ble fornøyde.

Men hadde en veldig fin og lang dag,men B var super fornøyd og det sier hun i dag også,og artistene som var der likte jeg også,så skal se det på TV i kveld da med god mat og søskenbarnet til B skal sove her også.Vi var veldig seint hjemme,var ikke hjemme føre kl to på natten var kø og komme ut av festningen,omkjøring på E 18 og måtte vente på ferja en time.

Vi rakk den siste som gikk kl tolv,den gikk bare vær time så seint.Var en smule trøtt i dag for jeg skulle være hos legen kl 09.00,så måtte sove litt når jeg kom derfra.

#allsangpågrensen #halden #markusogmartinius #larkollen #hytte #besøk #horten/Moss #ferje

Ikke beste bildene,men B måtte jo ha noen Markus og martinius ting som de solgte der inne,og tok et bilde av festningen,var ikke lett og gjøre det med så mye folk inne.

30 år

Da ble det feiring av 30 års dagen da,var korslig og sitte med familien igjen.både tanter og onkler kom vi ser hverandre ikke så ofte,er mest til jul og sånn ikke bursdager så mye.

Men vi reiste til Brevik og spiste og koste oss,ungene koste seg også,så ble pizza,brus og is.Har til og med fått gaver også,jeg forventer aldri gaver på bursdagen min,men var korselig nå som jeg fylte rundt tall da.

så ble en korselig dag,pleier egentlig ikke og feire bursdagene noe særlig etter jeg fylte 25-år egentlig,var vel egentlig ikke så mye fra 20 år heller vel.Som regel god mat hjemme med god film og sammen med E og B.

Så var ikke gøy å bli 30 som jeg skrev i tidligere innlegg,men hadde det veldig korslig dag,og var ikke så ille bare litt:)

#30år #bursdag #pizza #sjøloftet #gaver #roser

Roser,Selfie stang og vifte fikk jeg av jentungen og samboer og fikk litt penger å div ting av de andre.

Off 30 år da eller

Ja i dag er jeg jaggu meg 30 år,har jo gruet meg til dette siden jeg var 25:)husker fra en var barn og gammelt enn syntes 30 var da,he he.

Men de åra fra 25 til 30 har gått alt for fort,og enda fortere har det gått fra B begynte på skolen.men nå er jeg 30 og var vel ikke så ille.

Men er ikke det sånn at 30 er det nye 20 og 40 er det nye 30,får vel leve på den.Blir ikle store feiringen da siden jeg er gravid enda,så blir vel ut og spise og kose seg med familien.Blir nok noen bilder fra det seinere i dag.

Ha en fin dag videre folkens.

#30år #bursdag #sommer

Cybex

I dag har vi vært en liten tur og fisket litt,ble ikke noe fisk da men B fikk kastet noen kast og kost seg,hun er flink til og fiske,hun har gjort det en del år nå da,hun liker og fiske samme som meg og E gjør,jeg er kanskje litt mere ivrig enn E,men er ikke ofte jeg heller altså.

Så tok vi en kjøretur til Langesund og kjøpte oss en shave is,vi kom litt seint ut i dag,men B syntes dagen hadde gått fort for det hun.Og mens vi gjorde det var E og hjalp stefaren min på skøyta demmes.

Er litt treg av meg noen ganger når det kommer til og legge ut og skrive,er vel helst at jeg ikke orker og er gåen også.

Men for noen uker siden så fikk vi hentet baby setet,hadde satt det av på jobben så var ikke noe stress,men ville ha det hjem bare.

Hadde egentlig planer om å bare ta et helt sort sete,men jeg måtte jo høre med B hva hun syntes,hun ville ha rosa farge på setet,og hun er ikke sånn veldig rosa av seg lengere.

Men hun tenker nok på lillesøster,og at det var finere med rosa til jente.valgte aton 4 for det er lettere enn aton q og aton cloud.Hadde egentlig valgt aton q,men babyen vokser så da er det best og ta det letteste.

Så da ble det Cybex aton 4 med base og det har jeg kjøpt på barn og utstyr.

#cybex #aton4 #barnogutstyr #rosa #storesøster #fiske #shaveis

Trampoline

I går så begynte vi og sette opp trampolinen,når E og B var ferdige og gå en lang tur.Det tok litt tid og sette den opp er mye fjærer og skruing,men gikk helt greit var ikke noe deilig og stå i sola og gjøre det,men gikk kjappere når vi var to da.

Men når vi holdt på og sette opp trampolinen så når vi skal begynne og sette opp sikkerhets nettet,så lå ikke det i esken da selvfølgelig.Vi klarte og få den eneste uten nett vi da,typisk flaksa vår.

Så da måtte vi kjøre opp og ordne det,men vi måtte opp to ganger til den butikken,for første gangen tok ikke vi med esken og stengene vi hadde,de måtte jo ha det,når vi fikk nytt.

Men vi fikk den nå opp til slutt da,da var det en fornøyd frøken som ikke kunne vente med og få hoppet,hun har hatt trampoline siden hun var to år,men har vært uten et år eller noe sånt men hun har egentlig ikke vært så interessert i å ha en heller mens hun har vært uten.

Men hun er helt gira på den nå,for i dag stod hun opp litt tidlig for og ut å hoppe,så er gøy at hun er fornøyd da,og at hun bruker den eller den kommer til og bli brukt mye.

Vi har også vært en tur i byen i dag og kjøpt gave for svigermor har bursdag i dag,så vi har vært der og grillet og slappet av noen timer.

Og jeg har sovet en del i dag og vært trøtt,men har kommet meg utover dagen,kjenner at jeg tør ikke planlegge så mye med andre enn familie,for er ikke noe gøy å avlyse for det forstår ikle andre enn familien.

Må nesten ta ting på sparket når jeg vet Åssen formen er dagen etterpå.

#familie #bursdag #trampoline #gøy #

bryllup/oppsummering

fredag var siste skoledag for B det syntes hun var deilig,men er ikke så mange og leke med for noen er jo fortsatt på sfo og de som ikke er der vet jeg ikke hvor er egentlig.Så på fredagen var de ferdig kl 11.00 greit med kort dag da.På lørdagen så var vi i bryllup da var det opp litt tidlig,for måtte være i kirken kl 11.00 for vielsen startet kl 12.00,var søskenbarnet til E som giftet seg.

 

Barna fikk være til kakene var servert,å var greit det,for jeg reiste hjem med B da,følte ikke jeg hadde ork til og være der lengere heller.Hadde ikke sovet noe godt natten føre heller typisk det når en skal noe dagen etter,men E var hjemme ca kl 3 på nattan:Jeg gadd ikke legge meg fordi han har for vane og ringe på når han skal inn,for da har det blitt noen øl for mye og da er det ikke lett og huske at han har med seg husnøklene.

 

Så meg og B la oss i senga vår;hun sovnet som en stein,mens jeg tok ipaden og lå i senga og så på film til E kom hjem.Søndagen så var vi trøtte at hele den dagen var vi inne og slappet av,B var ute et par timer og leket litt med en venninne,så hadde etterdønninger alle tre,jeg sov av og på hele søndagen på sofaen.Selv om vi ikke var der seint så ble det allikevell en lang dag på lørdagen.

 

Mandag ble også en inne dag for oss vi var trøtte da også,var vel jeg som var mest trøtt da var også regn vær så blir litt slapp av det været også,Så da leide vi en film og slappet av,jeg vet ikke om det er ME som slår meg ut etter en sånn dag eller om det er både den og graviditeten som gjør det.

 

Men i dag så er det jo fint vær,så B ogE er ute og går en lang tur,de skal gå til et vann så B får badet og kjøt seg ned når de har gått så langt,og de har tatt med seg mat og drikke,senere skal vi sette opp den nye trampolina vi kjøpte på fredag,og siden den turen ble for lang for meg,så skal vi ut en tur når de er tilbake og har slappet litt av,må lufte meg litt jeg og.

 

I dag stod jeg opp fire eller halv fem og ikke fått sovet etter det har prøvd litt,men har ikke fått det til.Så får holde meg våken til i kveld.Så får håpe jeg sovner til kvelden og sover hele natten.Var en smule hoven i føttene når jeg kom hjem da,glemte helt og ta bilde av oss tre i finstasen da,er typisk meg det når det er mye folk rundt.

 

#bryllup 

Lei av trøttheten

Nå er jeg lei av å være trøtt hele tiden,sover ikke bra om nettene heller.Pleier og stå opp halv syv for og få B opp om morgen og lage frokost og div.

Men siste dagen i morgen på skolen så kan vi sove til vi våkner hvis jeg har hatt en dårlig natt med søvn,fram til babyen kommer.Sover som regel dårlig vær natt nå som jeg er gravid.Pleier og sove dårlig ellers og,men ikke sånn som nå.

Nå er det litt vanskelig og vite hva som gjør meg mest trøtt om det er graviditeten eller sykdommen ME,klarer ikke skille de nå.

Etter jeg har levert B på skolen så kommer jeg hjem og ser på TV og spiser litt,så er jeg vekk med en gang,og sover i flere timer,ikke alltid at jeg sovner kjempe godt,litt sånn av og på og noen ganger godt.

Noen ganger etter jeg har sovet noen timer så må vi ut litt og ordne ting,og kommer hjem igjen så bikker jeg på sofaen igjen.Jeg tvinger meg til og holde meg som regel våken når B er hjemme da så hun ikke føler jeg bare sover.

Så denne graviditeten føler jeg at jeg bare har sovet for det meste,det gjorde jeg ikke med B,sov aldri på dagen da.Så er nok utmattelsen som spiller litt mere inn her denne gangen pluss at graviditeten også gjør meg trøtt,kombinasjon av begge deler.

Så jeg håper og håper at jeg kan bli bedre etter og gått gravid,noen sier at man kan bli bra etter det,vil så gjerne være den jeg var føre jeg fikk me.har hatt det i 3 år nå og kjenner at jeg vil tilbake der jeg var,full av energi,litt stresset og alltid flere ting på gang og satt vel heller nesten adri føre jeg skulle legge meg nesten,alltid i farta på jobb osv.

Så prøver og sitte med litt kryssord blir jo trøtt av og sitte med det nå som en er litt trøttere enn vanlig,men pleier alltid og kjøpe kryssord på sommeren,og må trimme hjernen litt for når en er så trøtt hele tiden går det ut over hukommelsen og det er ikke gøy,blir nesten litt skremt av meg selv på hvor lite jeg husker nå.

#me #utmattelse #sykdom #gravid #trøtthet

Legen

I dag var det kontroll hos legen,så da var det det vanlige,veie seg,stikk i fingeren,blodprøve og urinprøve først.Så inne hos legen var det og skjekke blodtrykk og lytte på hjertet til babyen.

Alt var bare bra,jeg hadde litt lite jern,men hadde begynt på jerntabletter for noen uker siden og sist jeg var der var den bra for da hadde jeg tatt jerntablettene,men viste ikke hvor lenge jeg skulle ta de,så jernet hadde gått ned men er bare og fortsette så holder det seg der der skal.

Og uansett om jeg er gravid eller ikke så er alltid blodtrykket mitt fint,men i dag var det litt lavt,men det kunne ha med varmen og gjøre bare,må prøve og få i meg mere vann for det er ikke jeg flink til,så mere vann så blir det der det var.Men var ikke mye det var gått ned som jeg forstod.

Urinen har de dyrket en gang,forrige gang jeg var der for de trodde det var noe der,men den prøva var fin,men leverte en i dag men måtte levere ny i morgen for var noe de så,men er nok bare for de at jeg glemte meg og tok ikke første morgen urinen.

Vi forsov jo oss i dag,så derfor gikk jeg rett på do,men B rakk skolen føre det ringte inn,var litt trøtt etter i går.Så både meg og B sovnet i flere timer etter jeg hentet hun på skolen,hun gikk opp og holdt på med noe så sovnet hun i senga,jeg sovnet på sofaen.

Også har vi vært på avslutning med skolen i dag,så nå er det vel ikke mere etter skoletid de siste dagene.Siste uka på skolen er mere slitsom enn ellers nesten,med bursdager,pit og div.

Var en tur på kafé også,med en annen en som også er gravid hun har jeg akkurat blitt kjent med.Vi ble kjent mens vi svømte for og trene bekkenet,vi bor ikke langt fra hverandre heller.

Så da kan vi trille sammen,når hennes kommer,men hun får et par måneder etter meg bare.

Så det var denne dagen

#legen #blodprøve #kontroll #avslutning #kafe #gravid #svømming

Pit/matfestival

I går fikk vi vært i byen og sett noe av åpningen til pit Porsgrunn internasjonale teater,var første gangen vi var der,i flere år har jeg brå våknet av rakettene og trodd det har vært noe galt,vi bor nærme byen så hører det veldig godt.

Men viste heller ikke at folk tok med barn til byen så seint,så har ikke tenkt så mye på den åpningen de åra hun har gått på skolen,har jo skjønt etter vært hva det var.Men i år ble det noe endelig

Reiste til byen rundt halv ti,vi var litt usikre på hva som skjedde og om vi måtte betale oss inn osv,men vi fikk kommet oss ditt og sett litt rundt,var også matfestival samtidig så da kikket vi på mye forskjellig i bodene og smakte på litt mat fra forskjellige land,er kresen jeg så smakte ikke på noe spesielt.fikk meg en bakt potet det er jo godt.

Så stod vi veldig lenge og så på showet som var på scenen på rådhustrappa,og det var noe galt med det de skulle holde på med på scenen,så ble en del forsinket.Så var lenge og stå og vente og se,men fikk bare se deler av showet var så mye folk,og var ikke lett og se over hele tiden.

Men viktigste var at B fikk med seg hele showet,men ryggen og beina mine var helt gåen.Og ble seint var ikke hjemme føre halv ett,for rakettene skyter de jo opp når det er mørkt.Så da var jeg på over tid også B,men det var jeg som klarte og forsove oss i dag men vi rakk det akkurat så hun rakk skolen.

Så mandag hadde B skole med kids boothcamp på Stamina med klassen,så etter skolen var det bursdag i går hadde de aktivitets dag på pors med klassen hele dagen,så etter skolen så var det bursdag litt senere så reiste vi hjem slappet av litt og reiste til byen etterpå på pit.I dag skal hun på skolen de skulle egentlig på tur,men vet ikke hva det ble til pga været Så er det avslutning på skolen senere i dag.

Så mandag,tirsdag og i dag har det vært mye,godt det bare er skole torsdag og fredag så er det lang ferie.Skal bli deilig for meg også og slippe å stå opp så tidlig og bare sove til en våkner.

#pit #matfestival #raketter #ferie #sommer

Ble litt dårlig bilde

Ferie

Merker i år at det er vanskeligere og planlegge ferien,for jeg har jo termin 12 juli midt i ferien det.Og jeg skal på ferie pga av at jeg vil og at B ikke skal bare være hjemme i ferien.

Vi har vært hjemme en hel sommer en gang før,for jeg måtte jobbe pga av ny jobb den gangen,det orker jeg ikke en gang til,B og jeg hadde kyssesyken den sommeren vi var hjemme,jeg jobbet og hun var hjemme med faren sin.

Så da var hun sliten og ikke orket så mye,så da passet det at vi var hjemme den sommeren men fy søren og dårlig samvittighet jeg hadde da.

Men prøver litt og finne ut hva vi skal i sommer nå da,for er jo vanskelig og planlegge og bestille,for vi tar ikke sjansen på å reise føre babyen er kommet,det blir etterpå.Vil jo ikke føde langt unna,men må jo se Ann formen etterpå også.

Regner med den er fin etter fødsel er vel mest sliten noen dager,men er mest spent på Åssen utmattelses formen er (me)for mens jeg har vært gravid har det vært vanskelig og vite hva som er me og hva som er graviditet.

Men vi hadde ikke tenkt og reise lengere enn Danmark eller Tyskland,og en tur ute i fjorden her på et sted som heter stokk øya.Tenkte vi skulle reise ned svoger og svigerinne til Tyskland og Danmark.De skal dit uansett,så om vi ikke kan gjør ikke det noe.

Men de har en liten campingvogn å ha etter seg,som er akkurat plass til 4 stk så vidt,de er to voksne og to barn,det går vel akkurat.Og vi har ikke campingvogn og dra etter eller hengerfeste til og dra med.Og å leie camping hytter ble vist svindyrt i Tyskland i litt over en uke.

Og de fleste hytter er vel opptatt også,vil ikke bestille på forhånd heller.Svigerfar likte ikke at vi skulle ta med babyen på tur så tidlig,og samboeren er litt skeptisk han og men det går greit,jeg ser ikke problemet skal ikke akkurat ut og fly mange timer.

Blir jo mye stopp og strekk,det må jeg ha værtfall også B.Men vi vet ingenting enda så vi får ta det litt på sparket,og reise i dyreparken og div i nærheten føre babyen kommer,og se hva vi gjør etter babyen kommer.

#ferie #termin #sommer #campingvogn #Danmark#Tyskland

Slække søndag

I dag har vi bare vært hjemme og slappet av,er Skjelden vi er hjemme en hel dag alle tre,de fleste vennene til B har vært på håndballcup så ingen har vært hjemme i dag.

Men har koset oss vi og tiden har gått fort,måtte en liten tur ut på butikken bare.Jeg har holdt på å malet en barnestol som vi skal ha til babyen,den ville jeg ha i hvit,for man får ikke kjøpt den i hvit bare furu,er skikkelig pirkearbeid på den stolen når det er mye runde flater på den.

Og B har koset seg med og hjelpe meg og male litt,så har hun vært ute med oss på verandaen,og sittet på i paden litt på noe som hun er helt hektet på som heter musikal.

Vi pleier ikke nyte det og sitte ute i Hagen på plattingen for er litt åpent her,men i dag koset vi oss Max der ute,uten naboer oppi oss bor litt tett her vi bor for å si det sånn.

I går var vi i Seljord på campingen til mora og stefaren min,fikk oss en liten båt tur også der oppe og slappet litt av,så på vei hjem tok vi kveldsmaten i Bø og spiste pizza,den pizzaen der er kjempe god.så leide vi film når vi kom hjem i går.

Nå har vi akkurat spist hjemmelaga pizza og er klare for og spille et spill med B,føre det er senga om noen timer enda da.

#søndag #veranda #båt #seljord #slappeav

Så litt av snappere jeg har tatt i går og i dag,glemte og lagre bildene da vettø,så måtte screenshote de:)

Cheerleading

I dag har vi fartet litt rundt med svigermor,for vi låner bilen hennes min bil står og venter på og komme på verkstedet.så da har vi kjørt hun ditt hun skulle,hun syntes det var like greit ,siden vi skulle få låne bilen etter hun var ferdig.

Så ble det en tur på jobben og handle klær til B,hun klarte og velge seg ut nok klær hun,jeg skulle egentlig bort på jobben og kjøpe barnesete til babyen,men B trengte mere klær hun.måtte vente til uka med setet for sjefen var jo ikke der.

Så var det avslutning på cheerleadingen i dag,og de store og små er like flinke som alltid de store jentene er jo helt rå,med kast og løft og div.og der var det salg av kaker og lodder,svigerfar og svigermor var med og svigerfar vant på loddene som vanlig.

B elsker og gå på cheerleadingen,hun har nå gått der i tre år og har vel aldri vært vekk fra en trening,kanskje en gang når hun var syk,så dette er noe hun brenner for og det er gøy og se.Så håper hun fortsetter til hun er stor og ikke kan mere.

Så da var det sommer ferie fra cheerleadingen så er det bare skoleavslutningen igjen til uka,så er skolen ferdig også,dette ble en liten oppsummering av dagen i dag.

#cheerlaeding #avslutninger #sommer

Stakkars:)

Vet jeg har skrevet et innlegg om gravid og snorking,men da trodde jeg at jeg ikke snorket lenger men har vist gjort det hele tiden mens jeg er gravid.

Og som regel så har han dultet til meg og snakket til meg,så har set gått greit selv om han har måtte gjøre det en del ganger om nattan,tidligere så hørte han meg fra annen etasje og ned.

Men i natt da var jeg vist så ille at han prøvde å dytte borti meg mange ganger men reagerte ikke,og ble litt mye så han måtte gå og legge seg på sofaen,han fikk vekket meg til slutt men det ga seg ikke,når han kom opp igjen på morrakvisten da snorket jeg ikke mere.

Men han tåler det da å legge seg på sofaen,Han klager aldri på noe når det kommer til meg nå som jeg er gravid.Han klager vel egentlig ikke ellers heller.

Og nå ligger jeg på siden hele tiden og snorker,vet ikke hvorfor jeg snorker så ille er litt tett i nesa innimellom.Er jo pga graviditeten da for snorker ikke ellers når jeg ikke er gravid,det er hvis jeg havner på ryggen i løpet av natten men er ikke så høyt og mye bare litt,da snur samboeren meg på siden så er det ikke mere snorking.

Sover på sofaen på dagen en del,og sloknet litt der etter vi hente B på skolen,og hun klaget at jeg jaggu snorket der å.Ble litt plagsomt når hun så på TV,men hører litt av TV og det hun sa til faren men hører ikke at jeg snorker selv.men er sikkert litt ordentlig soving og litt halv soving på sofaen.

Kan ikke huske jeg snorket sånn med B,men ingen graviditeter er like heller da.:)Men må le litt å da,er litt artig at en går fra å aldri snorke til og snorke som en mann:)

#snorking #gravid

Camping

Som jeg skrev litt om i innlegget tidligere i går,så har jeg veldig lyst på camping vogn,har villet ha det i noen år men har bare aldri blitt noe av det,vi har heller reist her og der på ferie.

Som Danmark,Tyskland,syden og litt i Norge.Og det syntes vi har vært kjempe bra vi,da har vi fått sett litt,men hadde vært deilig og hatt en plass vi kunne reist til i helgene når det er fint vær.

Så vi snakker litt om det,men vi vet ikke hva vi bli ha,kunne tenkt oss hytte også.Så er litt sånn hytte,camping eller båt.det beste er vel camping da er det alltids noen og leke med,på hytte og båt er hun avhengig å ha med seg en venninne i deler av ferien.

Så kunne tenkt meg å hatt camping vogn på omlid stranda,syntes det er veldig fint der også,og vet at B koser seg på camping,har jo vært på campingplasser når vi har reist rundt noen ganger.

Hadde hun hatt søsken som var noen år mindre enn hun hadde det vært lettere og velge,men det blir en lillesøster på hun i sommer,men er for mange år mellom at de leker sammen for å si det sånn.

Men B har syntes det har vært fint å reise rundt har hun sagt.må si denne helga har vært noen fine dager,har følt at en har fått litt ut av den og av sommeren hittil,i går grillet vi hos en venninne fra klassen til B var kjempe koselig de bada og koste seg.så en fin helg sammenlagt.

Så får se om det blir noe camping i år eller neste år,vi skal vært fall på ferie,etter babyen er kommet satser på at formen er fin etterpå:)

#camping #båt #hytte #grilling #Omlid #venninner #bade

Ødelagt bil/nevlundhavn

I går tok vi en tur til Helgeroa der er det så fint på sommeren,men man er den veien så Skjelden.Det er ikke langt og kjøre men er ikke den veien en er vant til,men vi kjørte ned til nevlundhavn som er i Helgeroa og der fikk B bade vi tok med guttungen til søstera mi også.

De badet og koste seg,var deilig for de og kjøle seg ned.Jeg kan ikke huske og vært på den stranda noen gang,det var fint og lang grunt.Omlid stranda eller Omlid camping er der borte,og der har jeg så lyst til å ha camping vogn.

Er en veldig fin plass og ikke for langt og kjøre,så sa til E i går at nå fikk jeg enda mere lyst på camping vogn her,så han sa han ville være med bort dit en dag og se.

Han var i utdrikningslag i går,så han var på vannet og koste seg og grillet,var et stille og rolig utdrikningslag.

Etter badingen reiste vi bort til Helgeroa nede ved bryggene og kjøpte is og satt der litt.Jeg fikk med min mamma også,for var egentlig meg og jentungen som skulle,så ble det til at vi tok med tantungen min,og når vi skulle hente han

Hørte jeg en rar lyd i bilen,så når vi hadde plukket opp han hørte jeg den samme lyden bare mye mere,da skjønte jeg at denne kan vi ikke kjøre med lengerer.Heldigvis bor mora mi rett i nærheten av søstera mi så måtte kjøre dit og stoppe.

Stefaren min tok en runde med bilen og hørte det han og,så da ble det kjøre forbud,så da ble mamma med og vi tok hennes bil.Var bra at hun ble med,for jeg hadde nok surret litt der borte for og finne badestranda.

Så blir spennende og se hva som er skjedd med bilen da,de tror at det er noe bak som holder hjul og div oppe,så godt vi ikke kom lengere enn vi gjorde.

Så E skal kikke på bilen i dag.

#omlidstranda #omlid #camping #nevlundhavn #sommer #stranda

Rett og slett en nydelig dag

I går var det vært en varm dag men en fin dag,men i natt fredags natt til lørdag var en dårlig natt våknet kl halv tre i natt og fikk ikke sove igjen,så da var det ned og se på TV fram til fem,og så sloknet jeg til slutt på sofaen.

Men våknet for det var for varmt og lyst,men fikk noen timer på øyet på sofaen.Så etter frokost og hadde stelt oss,tok vi en kjøretur for at jeg skulle få luft.Så kjørte vi til Fjærekilen og tok oss en is og brus,så reiste vi til en gåsodden badestrand og fikk vasset og kjølt oss ned.

Har aldri vært det jeg,har hørt om stedet men viste ikke hvor det var heller.Samboeren hadde vært der mye som liten gutt 4-5 år og bada der.Var fint der og tiden gikk fort fra vi reiste ut hjemme fra i går til vi var hjemme igjen på kvelden.

Var kaldt i vannet,var noen som badet da,ble for kaldt for meg,men fikk kjølt oss ned ved og vasse litt,og fikk luft når vi kjørte bil,så tok vi en tur til mora mi etter det.så senere på kvelden ble det grilling hos mora og stefaren min,ble litt seint men deilig med god mat.

Og snuppa fikk kjørt motorsykkel med både bestemor og bestefar,så da var hun fornøyd.Dette har hun mast om vær gang vi er hos mora og stefaren min i det siste altså bestemor og bestefar,men har ikke passet føre i dag.Så B var fornøyd i går.

Var litt trøtt i går siden det ikke ble mange timene med søvn,natten føre fredag natt,men har gått greit da.

#summer #grilling #motorsykkel #varmt

Brå overgang

Nå har det vært bra varmt noen dager,og det er kjempe deilig.Men det blir litt brå overgang for meg,denne sommeren har jeg hørt skal bli veldig bra.

Og det er kjempe bra og unner alle en fin sommer,men med min flax som vanlig så er jeg gravid i år,sist gang det var en skikkelig sommer,mener det var i 2013 da jobbet jeg hele sommeren.

Så kjenner jeg sliter litt om dagen,og hjemme er det enda værre,lufter med alt av dører og vinduer men får ikke sirkulasjon er helt dødt,sånn har det alltid vært her i huset.sitter stille og svetter,har hatt bra varme en stund her nå.

Sola står på soverommet og stua fra kl er 12 og helt til den går ned så er som en badstue i stua og på soverommet er helt forferdelig og legge seg,må ha viften på hele natten men er ikke alltid det hjelper heller.

Er fælt å klage,men som sagt unner alle andre sol og sommer vil ha det selv også men er bare litt tyngere nå.så får bare ligge i ro når det blir for ille,og gjøre noe hjemme når en ikke føler seg varm,er jo ekstra nå som en er gravid å da.

Men hipp hurra for sommeren

#sol #sommer #varmt #badstue

Cravings

Har hatt noen Cravings i løpet av graviditeten,har egentlig ikke tenk på at jeg har vært veldig på ting,men begynte og snakke med en som spurte og begynte og tenke litt på det så har jeg jo det.

Første trimester: kvikklunch,is (frisk is) og krokan is med sjokolade biter i

Andre trimester:fortsatt krokan is med sjokoladebiter i,smash og potetgull

Tredje trimester:jordbær,epler,og shave is

Normen ab tingene var ikke hele perioden,noe over noen uker og noe over lengere tid.så satse på det ikke kommer noe mere nå da.

#cravings #gravid

Hjelp 17 dager igjen

Å hjelp nå er B ferdig med tredje klasse alt,etter hun begynte på skolen så har tiden bare flydd av gårde,hvor har disse tre åra blitt av egentlig.

Det er som andre sier etter de begynner på skolen så går åra fort,de gikk ikke så fort i barnehagen,men kan være at der var de mere og i noen ferier.

På skolen så er det stengt uten om SFO,men der var ikke B i feriene da.Savner at hun var lita igjen.

Så da er det 17 dager igjen så begynner ferien for skolene,det er vel fortjent med så lang ferie det er mye skole og aktiviteter resten av året,de har jo høst og vinter ferie også da,men er sommeren som er best og lengst.

B gleder seg nå til ferie,er der to avslutninger igjen og det er avslutning for cheerleadingen og skolen som er igjen,og hun har siste dagen på svømmingen igjen i morgen.

Så nå er det bare og glede seg til ferie og baby:)

#sommer # ferie #17dagerigjen #3klasse #

hits