Akuratt uke på overtid

Ja nå er det en liten stund siden jeg har skrevet,19 juli kom lille frøkna til verden på slaget en uke over tiden.Så den siste uken har jeg ikke orket eller følt at jeg har hatt tid til og skrive.

Har villet konsentrere meg om lille frøken og hun store frøkna.Alt gikk bare bra og hun er en uke i dag.Store søster Bettina ville gjerne at babyen skulle hete Dina,vi syntes det var veldig vanskelig og finne navn.

Men vi fikk diskutert det fram og til bake opp og ned,og til slutt havnet valget på Dina allikevel så var gøy at det ble navnet B likte og ville ha.

Så vi har en storesøster som er ivrig,stolt og hjelper til.Men merker det er 9 år siden vi har hatt en liten en,men begynner og komme litt i det igjen og ammingen begynner og hjelpe seg.

Har vært en del sår men ser ut som det begynner og bli bedre.så det ble en liten oppdatering i dag.

#enukeovertermin #barsel #fødsel #amming

Her er vognen vår fra babyjogger city elite,den har jeg kjøpt på barn og utstyr

Og kurven på bildet fikk D av storesøster,med klær,bleier og div.

6 dager over termin

Ja er en stund siden jeg har vært her inne har vært litt trøtt og irritert og sliten,er 6 dager på overtid og det kom som et skjokk for meg for jeg var skrå sikker på at hun kom rundt termin eller noen dager over.

Men det trudde jeg fordet at med B gikk jeg bare en dag over,og i mine planer så hadde vi fått ut frøkna og vært klare for ferie.

Men må bare vente til hun kommer storesøster B har vært super tålmodig og ikke mast eller noen ting,bare venter hun også at hun skal komme ut,gleder seg til det og så blir det litt ferie.

Men B sier det har gått greit sånn som ferien har vært,men har jo ikke fått gjort så mye bare vært og funnet på noe i nærområdet men har fått gjort litt da.

Var en tur på sykehuset i går da jeg ikke hadde kjent noe liv,bare litt og veldig svakt.Men alt var heldigvis bra men jeg hadde høyt blodtrykk så det fikk jeg beskjed om å ringe legen i dag og skjekke det,Og skal ditt litt senere i dag.

Så når er det bare og vente og se når hun kommer egentlig,alle andre går og venter også men hun liker seg der det er trygt og godt.har fått et lite forvarsel i dag så satser på det er et tegn på at det skjer noe i løpet av dagen,kvelden eller natten.

#gravid #termin #overtermin #6dager

Termin i dag 12 juli

I dag har jeg termin men ingenting har skjedd enda,men satser på i natt eller i løpet av i morgen.Var på kontroll tidligere i dag og hun lå ganske godt nede i bekkenet,så legen trudde ikke jeg kom til og gå en uke over,men som hun sa det vet en ikke.

Med B gikk jeg bare en dag over,så krysser fingrene for i morgen.Men litt kjedelig å ha bursdag 13,vil jo havne på en fredag det en eller annen gang og jeg liker par tall best,men ønsker hun gjerne ut i natt eller i morgen så da får det bare være med det tallet.

Har kjent at hun har presset seg nedover i dag,hatt nedpress og stikkinger så tror ikke det er lenge om å gjøre.

I dag fikk vi også endelig vært i klatre parken,har ventet på det en stund nå enten vært dårlig vær og B har vært syk noen dager.Men i dag klaffet det,hun klatret i to store løyper som hun var for lav til i fjor.

Hun er lik på meg når det kommer til klatring og spenning,så hun er en tøffing der men hun har heldigvis vett også da.

Så var det hjem og lage noe mat,også så vi en film på TV med Netflix,hjem het filmen.Så da har vi fått gjort noe føre hun lille kommer,og når hun er kommet kan vi ta litt sommerferie vekk hjemmefra.

#termin #nedpress #overtid #stikkinger #klatrepark #tv #netflix #ferie #sommer

Flåttbitt/legevakta

På tirsdag var det en rolig dag,vi var litt trege men vi hadde vært hos mamma dagen føre og grillet og slappet av så klokka ble litt seint.mamma hadde besøk av en venninne som hadde en liten hund med seg.

Og den var super søt og B koset masse med den og løp noen runder rundt huset med den og lekte.

På tirsdagen så stod vi opp litt seint som vanlig,og fikk stelt oss og tatt oss en tur ut etter vært,når vi går ut av døra på vei til bilen så ser jeg bort på B og hun løfter på håret i en hestehale.Men skal ikke ha det i beste hale,så ser jeg noe bak i nakken på hun,

Og kikker nærmere der står det en flått i nakken,vi prøver og dra den ut men den gir ikke etter den hadde satt seg godt allerede.Så vi reiser til legen og får tatt den ut med en gang så det blir gjort riktig.

Kommer bort ditt og en av de damene tar den ut,og man hører et sånn liten lyd i det hun drar den ut sa den satt godt.Vi fikk beskjed om og rense med pyrisept vann og følge med,og det har vi gjort,og så ut til og bli bra bak der.

Men i fredag til lørdag så sov B hos Mimmi sin,når hun våknet på morgen der så våknet hun med hodepine skikkelig også.Var litt slakk å så hun fikk Paracet og hun kom seg men syntes den tok tid føre den virket.

Men da var hun fin og tok en liten tur ut for og handle en bursdags gave,når vi kommer hjem blir hun dårligere igjen,frøys,slapp,hodepine.Vi velger og ringe legevakta og fikk time der halv ti på kvelden,bi ringte vel rundt åtte tiden.

Så var det og sitte og vente nesten 2 timer,skjekket hun og tok stikk i fingeren fant ikke noe der,men fikk penicillin pga borrelia trur jeg.Men de fikk ikke skjekket hun for borrelia så tar hun en tur til fastlege på mandag,

Han skjekket hun for hjernehinnebetennelse også,hvorfor er jeg ikke sikker på han virket så sur,så følte ikke jeg fikk en ordentlig samtale,men han ga oss penicillin pga at det har vært rødt der flåtten hadde sittet,så håper han forstod riktig.Og at jeg fikk med meg den infoen jeg skulle syntes det ikke er line lett bestandig.

Vil ikke sette hun på kur hvis hun ikke har noe,og vil skjekke med blodprøve om hun har noe eller ikke.Hun har hatt feber i natt og kjente på hun i stad og har fortsatt feber,får se formen når hun står opp.Blir nok ikke i noen bursdag i dag.

#flått #borrelia #legevakt

Navne valg

Det og velge et navn på frøkna i magen er ikke lett,det må jeg si Og har ikke orket og stresse med det heller for har ingen aning.

Familie og venner har prøvd og kommet med ideer,men forbinder jo navnene de kommer med,med noen eller så heter ungene til venner og bekjente det,vil jo gjerne ha et navn jeg ikke kjenner andre har.

Kan selvfølgelig vite om en eller annen som jeg ikke kjenner,bare vet hvem er da.Men B har et favoritt navn og det har hun hatt lenge føre hun viste hun skulle bli storesøster.

E sier til meg for mange mnd siden at vi måtte jo ha et navn på D da og tullet litt,men mente det også og det hadde jeg tenkt på å men ikke sagt noe,for da blir vi B,C,D og E på forbokstavene.

Og da viste jeg med en gang hva B ville hun skulle hete,men røper ikke navnet enda da tilfelle det blir det.Når folk spør så sier B det navnet hun ønsker.Har forklart hun at hun ikke må bli skuffet hvis det ikke blir det navnet.

E måtte se B føre han kunne sette navnet,det måtte ikke jeg,så vi får bare se hun først og kanskje vi klarer og sette navn på hun da.har ikke noe favoritt navn heller.

#navnevalg

Frisøren

Vært og klippet meg litt,og fått av slitte lengdene som var der,er ikke så lett og se hvor mye som er klippet av pga fletten.

Så da fikk jeg meg en Kardashian flette også,den ble fin den.heldigvis har jeg venninner som er frisører,og hun ene som pleier og klippe meg hun hadde tid i dag,så det var deilig å få gjort føre fødselen.

Og reiste hjem til hun og fikk klippet meg,for vil ikke på offentlige steder pga det med at hvis vannet går nå som hun ikke har festet seg,så kan navlestrengen bli klemt,så da må jeg legge meg ned der jeg er.

Ellers så pleier jeg og reise til der hun jobber,men ville ikke det nå og det skjønte hun godt.

Så må vente med og ta etterveksten,for hun begynner på ferie nå.Så jeg får holde ut litt til da.

#frisør #Kardashian #flette #klipp #ettervekst #blondie

Føre klippen

Uke 40

Ja nå er det nærme,håper hun vil komme til tiden og at jeg slipper og gå over,gikk bare en dag over med B så krysser fingrene for at det blir det samme denne gangen også.

Vært fall nå som det er sommer,for vi må jo ha litt ferie med B etter frøkna er kommet,må bare ta det på sparket.Har ikke tort og planlegge noe elle bestille noe.

#uke40 #7dager #gravid #sommer

Babyshower

I dag ble jeg lurt trill rundt jeg trodde vi bare skulle ,spise med mora mi og stefaren min,siden han skal reise og jobbe vekk en måned,

Men min kjære mamma hadde ordnet babyshower for meg,jeg hadde ikke trodd det ble noe av det nå som det bare er ni dager igjen.

Men jaggu fikk hun det til,hun hadde klart og be de som jeg pleier og være med som er mine nærmeste.

Så jeg er bare så fornøyd og glad,fikk fine gaver,de er så flinke til og finne gaver,god mat og kake ble det også.

Som sagt hadde ikke trodd noen skulle gjøre dette for meg,for er ikke så lett for mamma og vite alt hun skal gjøre på babyshower,hun har vært i en og det var til søstra mi,men hun gjorde en super jobb.

(Kan ikke legge bilder ut av de som var der,må spørre om lov,de vet ikke at jeg blogger vet det er greit på face men vet ikke her)

#babyshower #girl #jente #venner #kake #gaver #familie #heldig #glad

Legen

I går så hadde jeg time til vanlig kontroll hos legen,var hardt og stå opp etter den lange dagen på allsang på grensen men kom meg nå opp og til legen.

Men jeg klarte selvfølgelig og glemme papirene det er første gang da,så får skylde på dagen føre,så var vanlig veiing,stikk i fingeren osv.

Kom inn til legen og hørte på hjerte lyd og kjente om hun hadde festet seg,men hun hadde festet seg litt ikke helt.Men han sa han skulle ringe en gynekolog og snakke med henne ang at hun ikke hadde festet seg.

Så mens han ringte satt jeg på venterommet max fem min,han kom fort imellom til gynekologen.Og da sa han at hvis vannet skulle gå nå fram til neste kontroll så måtte jeg nødt til og legge meg rett ned der jeg stod,og enten legge meg helt flat helst med kroppen på skrå.

Og da måtte jeg ligge der og ringe ambulanse,og det er fordi at hvis vannet går så blir navlestrengen skylt med og da kan den komme på siden av hodet og bli klemt,siden hun ikke har festet seg ordentlig,og da mister babyen oksygen.

Så har 11 dager igjen til termin,og skal til kontroll igjen om en uke så vil ikke at det skal skje noe nå på en uke,så blir ikke mye rundt og farte på meg nå på en uke,føre jeg har vært hos legen igjen.

Så nå får E og B være med overalt Tilfelle vannet skulle gå føre neste kontroll,jeg ønsker ikke å legge meg rett ut på et butikk gulv for å si det sånn.

#gravid #termin #legen

hits