Nesten alt ble slettet

Ja da fikk jeg tlf tilbake i går,det var deilig samtidig som det var godt å være uten snapp og div.

Men etter lille frøkna kom så har jeg heller ikke så mye tid til tlf eller TV for å si det sånn,så kan hende det hadde vært vanskeligere hvis hun hadde ligget i magen enda,for da hadde jegere tid til tlf.

Skumle opprette iClouden på den nye tlf,og styret med det i går,fikk tlf i går så når alt er oppe og går så ser jeg at jeg har fått alt innholdet fra tlf til jentungen.

Hjertet mitt nesten stoppet for trudde jeg hadde mistet alle bildene,etter mye styring og prøving,så hadde jeg skrevet feil adresse på iClouden.Tok en liten stund føre jeg kom på det og prøvde.

Så heldigvis ble sikkerhets kopieringen vellykket og alle bilder og alt var som det skulle

#icloud #iphone6

Tilbake til den gamle teknologien

Hjelp Tlf min har fått noen sprekker i glasset,så måtte sende Tlf min inn for og få ny til forsikringen men hadde bare en gammel Tlf liggende.Jeg bruker jo Tlf som PC alt fra overføringer,Mail osv,så er avhengig av den men snakker ikke Facebook avhengi altså,selv om jeg skjekker Facebook  ofte på mobilen,men er ikke avhengi av Facebook altså,det som er verst er mobil bank,Mail,og kalender.

Og må holde ut en uke,måtte kjøpe meg en kalender bok,sånn hadde jeg alltid før,men nå bruker jeg bare mobilen er greit å ha boka i tillegg når mobilen kommer til bake sånn hvis det skulle skje noe med mobilen..Men får ny Tlf så får bare holde ut og kjøpe meg deksel så den ikke blir ødelagt igjen.

Var bra jeg hadde forsikring og måtte betale litt i egenandel bare,så da ble det billigere enn kjøe ny eller fikse uten forsikring.Men har iPad og PC jeg kan skjekke fra,men er jo B sin å hun bruker den til Netflix og TV på iPad hvis jeg ser på TV.Og samboer bruker den mye han og,så den er skjelden  tilgjengelig for meg,så derfor er jeg litt avhengi av min mobil.

Etter lille frøken D kom til verden så er man opptatt nok med hun og B,rydde så har ikke fått med meg en hel TV serie eller film på 4-5 uker nå,og har nesten ikke sittet på Tlf heller og det har vært deilig,så skal bli deilig og bare kunne ringe og sende meld.

så var uvant å bruke den gamle Tlf,kjenner jeg surrer litt:) he he

 

#mobil #gammelmobil #nymobil #kalenderbok #avhengi #facebook #forsikring

.


 

 

 

Det tar 2 sekunder

Å være på plasser hvor det er store folke mengder kan være kronglete i seg selv å bare gå rundt,trangt og komme seg forbi eller fram.

Men det som irriterer meg mest er at folk ikke har respekt for folk med rullestoler eller barnevogner,jeg har alltid passet på og stoppe sånn at jeg slipper de forbi i store folkemengder,for alle skal bare forte seg forbi deg,og da blir man stående i en evighet.

Det tar knappe to sekunder og slippe en med rullestol eller barnevogn forbi,kjenner jeg er en smule forbanna når folk enten bare går på eller skal forsiktig forte seg forbi,men jeg står ikke og venter jeg, da kommer jeg aldri videre.

Jeg har alltid sagt etter jeg var ferdig med vogn på B at stakkars de som går med vogn på 17 mai osv,og sagt til samboer og B at vi passer på at vi slipper de forbi.

Har blitt et par folksomme steder i sommer etter hun lille kom og har virkelig fått kjenne på det å gå med vogn igjen.

Så et lite hormonelt innlegg:)

#vogner #rullestoler #

Festdager i skien

Fra torsdag til søndag er det fest dager i Skien,så i dag måtte vi ta en tur opp ditt,måtte opp å høre på Julie Bergan.kjempe flink er hun tok tid føre jeg viste at hun var fra Skien og at det var en som var norsk som sang.

Så kan man se hvor mye jeg henger med,men hører mye av musikken fra B som er på musikal på i paden eller på radioen på mp3.

Så fikk hun kjørt noen karuseller,men vi skal opp på søndag igjen så B får kjørt flere karuseller hun elsker å kjøre karuseller.

Tidligere i dag var vi og så på lokalet til dåpen til D,jeg har vært der før,men det har ikke samboeren.så vi er i gang med og planlegge den også.

#musikk #festdager #karuseller #juliebergan #

Dette er en av de hun kjørte,hun kjørte alene i dag for jeg hadde med hun minste også og var alene så kunne ikke kjøre med B.men disse er ikke så store som de på Liseberg da.

Kontrollfrik

Ja nå har B begynt på sitt fjerde år på skolen,jeg syntes det fortsatt er uvant å ikke ha kontroll enda.

I barnehagen så fikk man all info om hva de hadde spist og hva de gjorde,eller hvem de lekte med.Fikk egentlig vite om hele dagen,og det var så si alltid noen som møtte deg når man leverte eller hentet.

På skolen er det ingen som forteller deg noe,må bare spørre B,og det var ikke alltid like lett å få noe ut annet en korte svar,eller så sa hun at jeg maste,ble reine avhøret når hun kom hjem spesielt i 1 klasse.

Spør hun enda og får bedre svar nå når hun er større,men må passe på at jeg ikke maser.Sånn er det å være kontrollfrik,var ikke det føre jeg fikk barn som jeg kan huske,har vel blitt sånn.

Så 1klasse var vanskelig for meg,har blitt litt og litt bedre men ikke mye.Men kontrollfriken er der enda på det meste,Skal ha kontroll andre ting å enn bare B og skolen.

#kontrollfrik #skole

Første skoledag

Mandag var det første skoledag,og ja kan tru det var en hard dag,litt vanskelig og stå opp men det gikk allikevel overraskende greit.hun Var jo også litt spent på og komme i gang igjen,men hun sa det var kjedelig når hun kom hjem.

På lørdag var vi å kjøpte nye klær og sko til skolestart,da var B fornøyd ble ikke noe ny sekk i år for hun fikk to i 3 klasse og de er like fine og passer i år også.

De fikk ikke lekser i dag,bare ukeplan så de starter rolig den første uka,skal litt på tur og div.Så er bra de lærene er litt snille den første uka.

Så vi gikk til skolen og leverte B,hun ville vise fram lillesøsteren sin i dag så kom en del unger bort til vogna og skulle se,noen av de hadde sett hun litt føre skolen begynte.

Og lærerne kom bort og så også,vi skulle til byen,så vi gikk videre til byen ,for jeg skulle til frisøren var først innom jobben og kjøpte en vippestol.Så gikk vi ned til salongen,mens jeg gjorde det gikk E rundt med D og trillet og kikket om han fant gave til tantungen vår.

Så var det til bake til skolen og hente B,så var det opp til Ulefoss i bursdag til tantebarnet som ble 4 år i dag.Ble noen timer der,så ble litt seinere enn planlagt.De tre dagene her har B vært sliten,men hun har sovnet fort på kveldene da.

#skolestart #høst #sommer #bursdag #tantebarn

Babybjørn vippestol kjøpt på barn og utstyr

Bukse Hust and claire kjøpt på barn og utstyr

Skjorte fra name it kjøpt på barn og utstyr

Jakke kjøpt på wow

Sko kjøpt på din sko

Dette var første klærne fra første skole dag

Litt treg om dagen

Ja er litt treg på å inn å skrive om dagen,men sånn er det å ha en liten i hus igjen.Har litt mere å henge fingrene i nå enn da vi var tre og ikke hadde noe bleie skift.

Men formen er litt så som så,men er vanskelig og vite enda hva som er utmattelsen og hva som er vanlig trøtt,er jo mye mere enn bare å være trøtt og utmattet.

Men skal skrive litt mere om det senere når kroppen er tilbake,er litt hormoner igjen enda for å si det sånn.

Ja blir spennende i morgen da er til bake til værdagen,skal bli godt også.Men er nok B som er mest trøtt og sliten i morgen på skolen,har blitt seine kvelder i sommer.

#skolestart #sommer #høst #utmattelse

Miniferie i Liseberg

Ja nå har det gått to uker siden frøkna kom til verden,og hittil har alt gått bra hun er frisk og rask ikke noe kolikk,har litt luft smerter i magen men ikke noe som plager oss med baby gråt.

Men er jo ubehagelig for henne,men merker dette er lenge siden,og at det er nytt igjen men det går greit,har en ivrig og flink storesøster her også da.

Hun spiser ca med to timers mellom rom noen ganger lengere,men om natten så ammer jeg ca en til to ganger,så egentlig ganske heldig med snill frøken,er nesten som storesøster var når hun var liten.

Ammer litt mindre på dagen,kommer litt Ann på hva vi gjør og hvor vi er,så veksler litt på flaske og amming.

Så er mest sove og spise,har jo våkentiden sin noen ganger i løpet av dagen også da.så alt i alt går det veldig bra.

På mandag så reiste vi en tur til Liseberg og kom hjem i dag,sov på hotell rett over liseberg,har ikke hatt så mye ferie i år pga hun nye frøkna vår Dina.så fikk kjørt noen skikkelig Berg og dalbaner,det var gøy,men to av karusellene ble jeg uggen og kvalm av.

Er gøy med karuseller men jeg blir så fort dårlig av de.men hadde litt vond for å gå på slutten,stod jo i kØ i en time i vær karusell,det var lenge så ble ca en karusell i timen,så ble fem seks hun fikk kjørt,hun var ikke høy nok til alle heller.

Og hun ville gjerne kjøre de hun ikke kunne selvfølgelig,men hun var super fornøyd da og det er det som teller.

#liseberg #hotell #gothiahotell #fødsel #amming #ferie #cityelite #babyjogger

hits