Drømmebilen

Har alltid hatt lyst på en eller annen slags SUV,men vet ikke helt åssen merke på bilen eller vet om en jeg virkelig ville hatt selvfølgelig.Men er litt dyrere enn mange andre og er de mange andre jeg ikke vet hvem merke jeg ville hatt i.

Så er jo land Rover jeg virkelig ser på som drømmebilen ,den er så fin og virker stor og bra med plass.og deiliger å ha høy bil og gå inn og ut av,og med små unger er det kjekt,slipper og bøye seg så når man skal ha de inn og ut av setene.

#bil #suv #landrover

Dåp

Ja da har vi hatt dåp og den er vel overstått.startet på lørdagen med og pynte lokalet.Vi skulle få lokalet kl seks eller så skulle han ringe føre hvis de som skulle vaske ble ferdig tidligere.

Og de ringte meg tidligere og sa de hadde dobbelt booket lørdagen,og spurte om når jeg måtte ha lokalet,siden det var en barnebursdag så var jeg grei og sa de kunne få halve dagen og at jeg kunne ta det fra kl seks.

Kommer ned ti på seks og de holder på og rydde etter barnebursdagen,og de skulle vært ute halv seks,da var vi en smule stresset og forbannet.Så fikk lokalet en time forsinket.Og tok oss tre timer føre vi var ferdig også med pynting og sette ut border.

Men lokalet ble trangt med så mange så ble varmt der,var varmt i kirken også og i tillegg at en hadde på seg bunad.jeg bestilte feil lokalet når jeg bestilte men det andre var opptatt så måtte bare ta dette,men overlevde vi men leier ikke der en gang til værtfall

Men ble bra til slutt,men ble litt seint for oss vi var slitne og hadde en lang dag foran oss dagen etterpå.Men søndagen ble bra den god mat som vi bestilte fra et sted som het kaffe kopp.Bestilte koldtbord og var redd det ikke var nok mat,men vi har masse mat igjen og masse kaker.

Vi delte ut litt kaker og noe av maten,vi liker ikke alt på det koldtbordet i tillegg så rekker vi ikke spise opp alt heller.Men lille frøkna ble sliten i går ble lang dag for henne men hun var mest blid,litt sutring for hun klarte ikke sove ordentlig der,og alle ville holde men klarte ikke få med meg hvem som holdt og ikke holdt hun lille.

Alt gikk greit i kirken også hun sovnet under gudstjenesten.Så pyntet i gull og rosa samme som jeg gjorde til hun eldste,så ble fornøyd med pyntingen.Lille frøkna fikk så fine gaver,de er så flinke til og finne fine gaver er så fornøyd med alt,og så fornøyd med dagen også.

#dåp #gudstjeneste #kake #koldtbord #dåpskjole #lokalet #kirken #bunad #gaver

Hårfarge/hårfrisyre

Ja det var en veldig stolt frøken som fikk ordnet seg føre dåpen til lillesøster,så da måtte vi på tango igjen og farge B.

Lillesøster satt i vognen og fulgte med på tegnefilm med storesøster.hun gledet seg veldig til å ligge i vasken og få vasket håret og få hodebunnsmassasje.Er jo til og med massasje i ryggen på stolen også.

Og måtte jo gjøre litt ekstra stas på hun,så lagde hun fine krøller også,men de sklir fort ut av håret hennes igjen og det er så kjedelig.

Fikk til og med vært rundt og kjøpt tre julegaver i dag også,så her går det i dåp og jul he he.Liker og begynne tidlig med julegaver.Fått vært litt effektive denne uken og i dag.

#dåp #frisør #tango #grønnblå #farge #julegaver

Frisøren

I dag så hadde jeg en trøbbelet start med bilen,kjørte til frisøren og har hatt trøbbel med låsen noen dager nå.Men i farta så låste jeg bilen og det gikk greit,men skulle prøve og låse opp igjen og det gikk ikke.

Og kunne bare stå to timer mens jeg var hos frisøren så skulle ut å flytte den hvis jeg ikke var ferdig til tiden gikk ut,men det gikk ikke så var redd for å få bot så løp ut med vått hår når jeg var ferdig i vasken og prøvde å låse opp.

Endte til slutt med at jeg måtte ringe service kontoret,og de måtte sette meg over til parkerings vakta.og sa hvor jeg stod sånn at jeg ikke fikk bot,når jeg var ferdig hos frisøren så stod jeg en stund men fikk heldigvis låst opp til slutt.

Sånn er det med sentral lås,kun fører døra som man kan bruke nøkkelen i,og knappene på nøkkelen er ødelagte.

Men fikk vært hos frisøren og ble kjempe fornøyd som vanlig,var hos en venninne på tango.måtte ordne seg føre dåpen til søndag.

#frisøren #tango #bil #lås #dåp

3 mnd kontroll

I dag så har vi vært på 3månders kontroll med lille frøkna,da var det Vanlige som veiing og måle lengden hennes først,og så var det inn til helsesøster.

Og der var alt bra hun fulgte kurven sin som hun skulle,så fikk hun vaksine først drikke vaksinen og så en sprøyte i vært lår.

Får jo så vondt av hun når hun skreik veldig på den siste i låret er den som var værst så helsesøstra.Var noe gråting etterpå innimellom,måtte sitte ute der man måler og veier i 20 min for å se at alt er greit.

Hun har heldigvis ikke blitt noe syk eller noe enda etter vaksinene,noen kan få feber og div men merker at hun er litt urolig etter vaksinen.

Og storesøster B har vært hos øynelegen i dag,vi var på Specsavers,og det syntes hun var spennende,men synet var veldig bra.Det var bitte litt pluss på øyet som han sa,men det var ikke noe de ga briller for.

Så hun må bare ha iPad og bøker lengere unna,som vi har sagt hundre ganger.men kanskje det hjelper når en ekspert har sagt det.

#specsavers #synet #kontroll #3månder #vaksine #helsesøster #helsestasjonen

Forberedelse

Denne uken har jeg måtte ordne noen ting i siste liten,jeg pleier aldri å være i siste liten men merker at jeg er mere tregere etter den teite utmattelsen.

Men tidligere for et par uker siden kom jeg plutselig på at jeg manglet duker og pynt til dåpen er det mulig,har vært for opptatt føre for et par uker siden med innbydelse og hvor mange vi ble og maten.

Men har fått handlet pynten,men denne uken ble det brus,kaffe og litt godt til barna som måtte ordnes.Og manglet en del dekk tellerkner også.

Hadde egentlig ikke tenkt på dekk tellerkner føre jeg så på bilder fra hun eldste at jeg hadde det.Men ble også samme farger i pynten som hun eldste også.

Det var heller ikke i planen,kjøpte servietter med gull i å da ble det sånn for de hadde ikke nok servietter i de vi egentlig skulle ha.Så da ble det samme dekk tellerkner som hun eldste også.

Og det er bare koselig med samme fargene,rosa skulle det jo være uansett da,men var kjekt for var noen i familien jeg lånte gulltelerknene av sist,men mammaen min ringte rundt og lånte noen,også fikk hun tak i de siste fem på KID,hun kjøpte de til seg selv så hadde hun flere til jul,måtte bare ha noen flere for familien på begge sider er blitt litt større siden hun største ble døpt.

#dåp #rosa #gull #eldste #døpt #dekktellerkner

Høstferien

Orker å skrive litt i dag,henger litt etter men skjedde ikke så stort i høstferien.Men skjedde litt mere for B enn for oss,men det er jo bare bra det.

Første fredagen i ferien startet med grilling hos mora og stefaren min,han griller så si når det passer han.

Lørdagen så hadde B besøk av en venninne hele lørdagen,og senere på lørdagen så reiste de til venninnen hennes og B overnattet der.Hentet hun hos venninnen rundt 5 tiden.

Så mandag hadde vi inne dag og bare koset oss under dyna på sofaen,det var deilig.

Tirsdagen var jeg hos legen en tur,mens B var hos en klasse venninne og lekte der hele dagen.

Onsdag var B på eventyrfabrikken med tanta,og søskenbarnet sitt,og etter det så sov hun hos de og var med de hele den dagen.

Torsdag var hun hos tanta hele dagen,og hun kjørte de til Mimmin demmes senere på dagen.og da tok meg og E en tur til campingvogna til mora mi og hjalp de og pakke ned.så ble det til at B og søskenbarna sov hos Mimmi og besse.

Fredag så var de hos Mimmi hele dagen og endte med de sov der en natt til.

Lørdag så hentet jeg hun der ute på dagen,også reiste vi i svømmehallen,med min mor og ene guttungen til søstera mi.min mamma passet han i helga jeg orker ikke og bade så satt på land,mens de badet men ble litt varmt men på land med klær på men det gikk greit,så B sov hjemme i natt.

Søndag slappet av hjemme også kom det en venninne på døra og var hos oss noen timer,så reiste vi på kino med mora mi og tantungen min som hun passet.Og da så vi på filmen som het trolls.

Så Uka har gått fort for B og det er bra,har jo nesten ikke sett hu.Men sånn er det og bli stor vil ikke at hun skal bli stor så fort.Men uka gikk fort for meg også da men savnet Snuppa mi.

#høstferie #overnatte #kino #svømmehall

Satt mest i bilen,jeg syntes det var for kaldt at jeg og hun minste satt der mens samboer og foreldrene mine jobbet.Er en frysepinne jeg altså.

Senebetennelse

Ja nå har jeg hatt litt vondt i håndleddet i ca 4-5uker,og tenkte det var på tide å skjekke det liker ikke løpe til legen for ingenting.

Men var hos legen først for to uker siden da hadde jeg holdt på tre uker føre det,så sa legen vi ser det ann 2uker til og det var jo greit det.

I dag var jeg der igjen i dag etter to uker,så hun sa at det var nok senebetennelse,det var vanlig å få det i håndleddet når man har ammet eller ammet.

Pga åssen man holder barnet,men merker når jeg vugget hun en del de første ukene så holdt jeg hun i armen og da bøyer man håndleddet veldig,uten å tenke over det.Og merker jeg gjør det enda.

Men i dag måtte jeg kjøpe meg støtte for og ikke få bøyd hånda så mye og ikke belaste den så mye,men ikke lett når man bruker hånda hele tiden og er høyrehendt.

Men måtte se det ann noen uker til med støtte,men det er ikke super super vondt litt vondt og ubehag bare.syntes det ser super dumt ut å gå med den,men må man så må man.

#senebetennelse #håndleddet

Tipitelt/kosekrok

Fra lørdag til i dag har B sovet hos en venninne som hun går med på cheerleadingen,og de hadde vært oppe seint.De latet som de sov når mammaen kom for å skjekke de.

Så de hadde ligget og pratet og hatt det gøy fram til 03.40 de,og da sov de til halv elleve i dag.Så ikke mange timer søvn.

Så da tok meg og samboer og ryddet skikkelig på rommet hennes,og tok vekk overkøya så hun fikk kun en seng,den i underkøya er litt større enn den over.

Og ordnet til lese krok for henne med tipi telt,hun bruker ikke lekene sine når hun er her alene,og bruker litt hvis det er venner her,ellers så går det i iPad og der er de blitt helt hektet på musical.

De er ute og leker hun får ikke bare lov å sitte på iPad altså,må bevege seg litt så de bruker trampolina og sykler ute.Er mest leker på rommet hun ikke bruker.

Så tok bort masse leker,og ryddet skikkelig det meste av lekene sparer vi til hun lille her,det vi ikke skal ha gir vi bort.Så nå er rommet strøkent ikke masse rart rundt omkring på gulvet og under senga.

Er ikke helt ferdig på rommet,mangler et par ting da.

#rydde #jenterom #tipitelt #leker #overnatting

Nederlag

Ja nå er det noen dager siden siste innlegg,men orker ikke gjøre så mye når en er utmattet og ikke i form.Da orker jeg bare det jeg klarer.

Tenkte siden jeg har skrevet om selve sykdommen og om det å ikke bli trudd på ang den sykdommen,så da kunne jeg skrive litt kort om nederlaget også.tror ikke jeg har skrevet noe om dette.

Men fra å være en aktiv durasell og ha mange baller i lufta til å bli "lat",er ikke lat men det føles sånn,er bare at en har ikke ork og energi til og gjøre noe.Så den sykdommen får en til og føle seg lat.

Har jo alltid gjort alt på egenhånd,og ikke trengt hjelp til noe,og om jeg ryddet så var jeg i hele huset på en gang,men tok huset på noen timer,og ryddet alltid hele tiden så det holdt seg ryddig,nå må jeg ta det i etapper,og få hjelp.

Og plutselig måtte ha hjelp til mye og ikke være "supermamma" lengere det var tøft,og var en som aldri var syk eller sykemeld.Var alltid på jobb,møtte opp i god tid og stod på på jobb.Da blir det er et stort nederlag og ikke kunne gjøre det samme før.

Men er jo bitte litt bedre nå enn når det begynte,så klarer litt mere nå men ikke å være sånn som før.men tar litt og litt.

#utmattelse #nederlag #durasell

Uken som gikk

Denne uka gikk bare unna,selv om jeg lå en dag foran så si hele tiden.mandagen husker jeg ikke helt,men tror vi bare var hjemme den dagen.

Tirsdag så møtte jeg venninnen min som er gravid og på overtid,og vi tok en tur på cafe og hun ville gå sånn at hun kanskje kunne sette igang noe,men det skjedde ikke noe,men føre kafé besøket var jeg først hos legen.

Onsdag ble det også kafé tur,med en mamma i klassen til B,og det var koselig satt og skravlet vi.det gjorde jeg med hun jeg var med på tirsdagen også da.

Torsdag så var vi oppe hos naboen til svigermor ,er en eldre dame som jeg pleier og klippe,og var der og klippet henne mens samboeren var ute og tok noen trær og busker for henne.

Fredag så var vi hos legen med lille D for å skjekke om hun har melkeprotein allergi,og ble sendt videre til sykehuset med blodprøve lapp til sykehuset.vi måtte ditt for de har ikke sprøyte og div til så små hos legen.

Og hun skrek for hele venterommet stakkars,fikk så vondt av henne.og B var på diskotek senere på kvelden,og der mistet hun den løse tanna si,er veldig lenge siden hun har mistet tenner nå, i mens jeg var å prøve ordnet håret til bruden.

Lørdag i dag var jeg hos en jobb kollega og satt opp håret hennes,for hun skulle gifte seg i dag,og etter det skulle B på ekstra trening med cheerleadingen.

Søndag i morgen er det også ekstra trening for B,så da var uka ferdig gitt.

#uke #trening #tann #kafe #legen #cheerleading

Rutiner

Nå er lille frøkna 2mnd og 12 dager,og hun smiler og "prater" hun har gjort det en stund nå da,er så herlig og høre på den "praten" hennes og se at hun prøver og lære og herme til oss.

Og at hun er sterk i nakken og holder hodet lengere og lenger for vær dag,hun har gjort det meste en stund,men blir litt oppdatering dette,og var greit og skrive dette når alt var kommet litt til ro og rutine.

Når jeg ammet så var hun til og fra puppen hele tiden,nå som hun får nan så spiser hun mere regelmessig.Jeg mistet mye melk så gikk over til flaske men syntes det var like greit.

Hun spiste først vær tredje time når hun fikk flaske er ca 4-5 uker siden vi sluttet helt med amming,men hadde flaske på dagen før det og ammet på natt.

Når vi sluttet med amming på natt og så fikk vi til at hun spiser vær fjerde time,og det er greit,men jeg vekker hun ikke hvis det går lengre hun våkner når hun er sulten,men er ikke ofte det går over på dagen.

Tok noen uker som hun spiste på natt med flaske,og nå har hun sovet hele natten i ca to uker.Hun spiser siste måltidet ca mellom 18.30-20.00 og sovner enten til flasken eller en time halvannen etter mat.Og da er det først ny bleie og på med pysjen,noen ganer et bad føre leggetid.

Prøver at kl 22.00 skal være siste måltidet ca,men sovner hun kl 20.00 så sovner hun for kvelden og sover rundt til06.30.Når hun våkner da så får hun ny bleie og flaske,og da kan hun gjerne sovne igjen til flaska eller så sovner hun en times tid etterpå.

Hun sov en gang i senga si når hun sov hele natten,men ble slitsomt for meg var jo oppi den senga hele tiden.Hun puster så veldig rolig og er lettere å ha hun i vår seng,så gubben er på madrass på rommet til hun eldste.Men vi syntes det fungerer veldig greit vi.

Men hun har egen dyne/teppe og ligger for seg selv ved siden av meg.Jeg syntes det er koselig å ha hun i sengen jeg da.Hun sovner ikke av seg selv uten flasken jeg ser eller hører når hun er trøtt og nå liker hun og ligge på armen og gjemme ansiktet ned i armhulen og litt vugging,spesielt på dagen hun sovner godt i vognen eller bilen.

Før så måtte vi vugge og vugge hvis hun ikke sovnet til flasken.

#rutiner #samsoving #sove #vugge

hits