Julegrantenning

En stund siden sist,formen har vært så som så så blir til at en ikke orker å skrive mye eller noe.er inne og kikker litt på face og sånn da,men går litt kjappere enn det man gjør her inne.

Og har jo ikke bare vært formen,men har jo hun minste en blir opptatt med,nå er hun 4 måneder alt tiden går fort og skjer mere og mere,at hun snur seg rundt fra magen til ryggen osv.men får skrive litt mere om det seinere.

Så har vær og sett på julegrantenning i buen i dag,og dropper og gå i fakkeltoget i år så på det i stede,men var jaggu kaldt nok.Var vel egentlig vinden som ødela og gjorde det kaldt.

Så meg og hun eldste gjorde det mens hun lille og pappaen var hjemme.Så pyntet vi hjemme i dag alle sammen så nå er det jule koselig her.

#julegrantenning #førsteadvent #jul #desember

Cheerleading i Oslo

Lørdagen tok vi med ro fra morgen av,så litt ute på dagen så tok vi en runde og fikk solgt noen av kakeboksene som vi må selge for cheerleadingen.Og vi fikk solgt resten av de vi hadde,reiste til familie bare.

Så senere på kvelden reiste vi til svigers og spiste kveldsmat der,for samboeren hadde bursdag på lørdag.

I dag har vi vært i Oslo for B har hatt oppvisning på Norwegian open,hennes lag har ikke lov til å konkurrere for de er ikke gamle nok,så de har bare oppvisning og får medalje for å ha vært med,Medaljen får de på neste trening.

B og resten av laget syntes det er kjempe stas å innover og være med på der,men synd alle laga bare har ca 2min vær på matta,det går så fort og bare en gang også.men er så mange lag så må vel være sånn.

Det er så gøy å se på de små de er så søte,og gøy å se på de store for de kaster og løfter osv.er så gøy å se på har alltid likt cheerleading selv,så var artig at B ville begynne på det.og jeg snakka ikke mye om cheerleading til henne når hun var mindre.

Hun har gått på det siden første klasse og er fjerdeklassing nå.hu så de jenten som var eldre og gikk i borgertoget på 17mai,var sånn det starta.

Så på morgenen i dag så vi først på MMA kamp som mcgregor gikk han vant etter andre runde,han er kjempe god er samboeren som er mest interessert men syntes litt om det jeg å.

Og etter det var det å gjøre seg klar og innover til Oslo,kjørte ca i elve tiden.Hun minste sov hele veien innover og hele veien hjemover det var deilig,hadde ikke trudd det for hun er ikke så glad i å sitte i sete.

Så har vært en lang dag i dag,men fikk søvn i natt så har gått bra i dag,og noen burn på vei innover,men kjenner jeg er sliten nå.Så blir senga halv ti eller ti.

#cheerleading #oslo #bursdag #mma

Måtte kjøpe seg noe der inne så kjøpte en vimpel

Uken som gikk

Nå har jeg ikk hatt energi eller ork til å skrive noe på en stund,som sagt så er det jo pga den utmattelses sykdommen.Da går det opp å ned fra dag til dag,her for noen uken siden så følte jeg meg litt "bedre"og tenkte at jeg kanskje begynte og bli bedre igjen.

Så jeg presset meg litt til å gjøre noen ting mere enn vanlig eller fulgte min egen vei i ca ukes tid,men fikk smellen senere så er ikke så frisk som jeg trudde hadde bare noen bra dager.

Forrige helg hadde vi overnattingsbesøk av eldste tantungen min på min side,han ville bli hele helga han så da ble det sånn.

Fra forrige fredag til nå har vært en lang og tung uke med veldig lite søvn og ikke bra form,og det er ikke pga hun lille for hun sover hele natten, i perioder er hun oppe mellom tre og fem men bare i perioder.

Mandag så prøvde jeg meg på yoga,og likte det var litt tung innimellom for meg,og det er jo pga av etter graviditeten og sykdommen,

Tirsdag fikk jeg smellen og slet hele dagen,var bare hjemme den dagen.

Onsdag så fikk jeg besøk av en venninne som har baby hun også,så vi koset oss med en liten gåtur og litt kake etterpå hos meg.og senere på kvelden var jeg hos en arbeidskollega og spiste med resten av jobben en siste gang,for nå har noen av oss ikke jobb der lenger. Og kan si at jeg var gørr sliten av å sitte der etter en halv time,var helt i svime mens jeg var der.

Torsdag så stod frøkna opp kl fem om morgen,og var fortsatt ikke i form og var utmattet fra de andre dagene fikk liksom aldri hente seg inn igjen,det går ikke heller det og hente seg inn igjen.så denne dagen spilte det jo inn med at hun ikke sovnet igjen da.Så slet enda værre denne dagen,sov litt av og på.

Fredag så var jeg litt bedre fått litt bedre søvn på natta men ikke mye mere.så var kjempe gåen i går å,drikker et par burn zero bokser om dagen for å Kvikne litt i hue noen timer.

Så noen bilder jeg tok denne uken,og har vært slitsom og tung uke,godt samboeren har vært hjemme ellers hadde jeg vært enda værre.

#me #utmattelse #søvn #litesøvn #besøk #sove

Skrekkparken,haloweenfest og haloween

Litt av haloween helgen,I år så har det blitt en 3dagers med Halloween,det har vi ikke gjort før da,men i år så tok vi skrekk parken litt på sparket egentlig.

Lørdagen så reiste vi til skrekk parken og var der i noen timer,vi var der i fjor også men ikke så seint som i år,og i fjor var vi inne i huset til den grå dame.men ikke i år ble så lang vente tid i år.

Men gikk rundt og fikk gjort og sett andre ting,ble litt på sparket den parken så kledde seg ikke ut på lørdag.

Men på søndagen så var det haloween fest med klassen så da kledde hun seg ut som dukken Annabelle,i år arrangerte de en fest så alle skulle bli inviter og ingen skulle føle at de ikke var bedt på fest.

For sånn har det vært de tre andre åra at noen ikke har hatt noen å gå med eller blitt bedt på fest.Men min frøken syntes dette ble alt for støyete og for mye hyling å skriking så hun var helt ferdig når jeg hentet hun.

Hun ville egentlig hjem,men hun tar aldri med seg tlf sin,til og med på søndag så sa jeg hun skulle ta den med,men er litt sta så hun sa hun ikke trengte den.Men nå skjønte hun at den hadde vært lur å ha.

Mandag så var vi hos min venninne og hennes barn,de kledde seg ut sammen,så hun var det samme på mandag også.så gikk de rundt sammen på knask eller knep,og spiste litt taco og koste oss,men ble litt seint i går.Så frøkna var ganske trøtt i dag.

#haloween #pumpkin #gresskar #kostyme #godteri #knaskellerknep

Dette gresskaret lagde B selv,og dette var litt av godteriet de fikk,hun fikk en del mere men noe ble spist og noe likte hun ikke og ga det til de andre

hits