Nyere bil endelig

Nå har jeg holdt på å lete etter bil veldig lenge,og endelig fant jeg en først,men den laget de de bare for USA men ikke i Europa selvfølgelig.

Ble litt dyrt å få den importert hit så da var det bare og begynne og lete etter en ganske så lik en,den bilen som er laget for USA var en Toyota sienna med elektriske skyvedører og 7 seter.

Men elektriske dører er vel ikke det beste på vinter halvåret her,så kan være derfor den ikke er i Europa,ikke vet jeg.Men fant en ganske lik da er sånn soccer Mom CAR.

Toyotaen den hadde to seter i midten på vær sin side mens bakerst var det tre,den jeg fant her hjemme var skyvedører på og syv seter,men tre i midten og to bak men ikke noe mellomrom mellom setene bak,det kan vi gjøre på midt sete i midten.

Så de som sitter der kan ha enten åpning ell koppholdere der,det ligger under det ene setet.Så vi kjøpte en Mazda 5 noen uker føre jul og er kjempe fornøyd med den.

Oppdaget denne bilen da jeg så på modern family,har begynt å følge med nå på kveldene går det fire episoder etter hverandre.

Deilig å ha en bil som ikke alle har å som er praktisk når jeg skal inn og ut med hun minste,for noen ganger så får jeg ikke setet inn fordet noen parkerer så nærme eller parkeringene er små.Og kjekt med skyve dør når hun begynner ut og inn av bilen selv.

Slipper å løpe rundt for og passe på at hun ikke smeller i den andre bilen som er parkert ved siden av,hun eldste klarte seg ganske bra med å ikke dunke borti,men ba hun alltid å vente så jeg kunne passe på men hun åpnet og gikk ut av bilen alene.

Men de to bakerste setene så er vi litt skeptiske,for hvis man får en krasj bak så er det ikke mye å gå på fra bagasjerommet og til de som sitter bakerst,får heller ikke brukt de så mye nå da for må ha plass til vogna.Bagasje romme blir ikke så stort når de er oppe,

Men skal vi bruke de er det ikke på langtur og på motorveien,blir vel til og fra i nærområde hvor vi bor.merker det er uvant med forhjulstrekk igjen da,spesielt på glatta,men blir vanesak det å.

#bil #ny #mazda5 #7seter #toyotasienna #skyvedører #elektriskeskyvedører

Toyota sienna

Mazda 5

De ser ganske like ut,men ser ut som Toyotaen er litt lenger bare.

Jula

Ja nå er juleaften over for denne gang,i år feiret vi med min familie,vi pleier å feire annen vær gang med min og samboeren sin familie.

Så da ble det god julemiddag,høylytte unger,spente,fornøyde og ikke minst trøtte og slitne etter mange timer med å pakke opp gavene.

Lille frøkna på 5månder var så nyskjerrig på alt som skjedde,så fra halv fem til 00.30 så sov hun bare en halv time,men hun sutret ikke var blid og fornøyd fordet hun.vi var hjemme ca klokka 01.00.

Holdt på med pakkene til kl 23.00.men julemorgen var koselig,B fikk strømpa si med godteri og så ble det tegnefilm.

Og første juledag var vi med familien til samboeren (E)og hadde fin julemiddag da også,Andre juledag var det med min familie igjen,og motsatt neste år.Så da har vi fått vært med alle og hatt det bra og hyggelig.

Men det ble ikke mye bilder i år,for når jeg er opptatt med andre ting pluss hun lille i år så er det ingen andre som tenker på det heller,men fikk tatt noen av barna i finstasen og et med alle fire på,så da har vi fra første jula hennes.

Hun pakket jo ikke opp akkuratt i år,neste år blir nok mere artig.Men alt i alt en fin jul

#julaften #jul #desember #julestrømpe #pakker

Dette lyset fikk jeg i gave kjempe stilig lampe/lys

Juleavslutning

Nå er vi godt ut i desember og da er det juleavslutninger her og der,og julebord og div.Er litt trist i år at det ikke er noe julebord,siden jobben min ble lagt ned.

Men på en annen side så er jeg glad jeg ikke skal til bake til den jobben,har jobbet der i tre år å har blitt snakket dritt om der så si hele tiden.

Har noen nære som jeg jobber med som har fortalt litt her og der,ikke alle som baksnakket.men det er jo en annen historie da.

Vi har hatt juleavslutning på skolen forrige uke og koselig å høre julesanger og de opptrer for foreldrene.

I dag var det avslutning på cheerleadingen,da leverer vi barna på lørdag kl 12.00 og der er de hele dagen og de som vil overnatte kan det til søndagen,og det syntes de fleste er kjempe stas.

Så de fleste overnatter og da har de work shop den helgen fra lørdag til søndag,store og små cheerleader,og i dag ser vi på showet.lile gøy å se på vært år,B har gått der i 4 år nå så hun syntes det er kjempe gøy.

Hun har sovet der siden hun begynte i første klasse,de får ikke sovet mange timene så er en smule slitne når de kommer hjem på søndagen i dag.Så skolen blir hard i morgen.

#juleavslutning #cheerleadning #desember #jul

hits